Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
СКІФ FC Bila Tserkva
нормw Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
36% Spel op eigen helft 64%
23 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
32.9 gemiddelde waardering 21.8
adequate Schieten average
solid Passen poor
weak Verdedigen poor


9e minuut.
Simonenko speelt de bal door. Bendowskyi is nu in balbezit. Nesterenko verovert de bal door een tackle van achteren. Nesterenko draait met de bal, schiet en ... Balanchuk probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

15e minuut.
Doeltrap. Martsun trapt de bal weg. Nesteruk kopt de bal weg. Nesterenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Nesterenko haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Nesteruk verovert de bal door een tackle van achteren. Nesteruk geeft de bal voor. Kohanovskiy probeert de bal met de borst te controleren. Nesterenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Nesterenko draait met de bal, schiet en ... Balanchuk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

31e minuut.
Gataulin met de inworp. Klungelig pakt Lobanovskiy de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Volosyanko. Volosyanko krijgt een gele kaart. Lobanovskiy raakt geblesseerd tijdens het duel. Lobanovskiy met een snel genomen vrije trap. Lutkov springt en kopt de bal. Martsun verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Volosyanko verovert de bal door een tackle van achteren. Volosyanko geeft een hoge lob. Gataulin rent richting de bal. Nesterenko onderschept slim de pass. Nesterenko draait met de bal, schiet en ... Balanchuk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

39e minuut.
Kalinka passt de bal zonder na te denken. Lobanovskiy rent richting de bal. Lobanovskiy met een sublieme pass. Lutkov rent richting de bal. Lutkov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Feldman is nu in balbezit. Kalinka verovert de bal door een tackle van achteren. Lutkov rent richting de bal. Lutkov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
СКІФ - FC Bila Tserkva 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: СКІФ 41%, FC Bila Tserkva 59%.
СКІФ - FC Bila Tserkva 1:0

51e minuut.
Kalinka rent richting de bal. Kalinka passt de bal in één keer door. Maltsev speelt de bal door. Lutkov is nu in balbezit. Lutkov haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal vliegt tegen de lat.

56e minuut.
Kalinka kopt de bal weg. Klungelig pakt Feldman de bal. Volosyanko rent richting de bal. Lutkov heeft problemen om de bal te vangen. Lutkov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Feldman is nu in balbezit. Lutkov verovert de bal door een tackle van achteren. Lutkov passt de bal met de wreef. Khistev is nu in balbezit. Khistev schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Klungelig pakt Lutkov de bal. Kalinka is nu in balbezit. Kalinka passt de bal met de wreef. Lutkov rent richting de bal. Lutkov draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

69e minuut.
Kovtunov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalinka onderschept slim de pass. Kalinka probeert naar een medespeler te passen. Lutkov heeft problemen om de bal te vangen. Lutkov schiet op doel. Martsun kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

84e minuut.
Lobanovskiy speelt de bal door. Kalinka heeft problemen om de bal te vangen. Kalinka met een sublieme pass. Lutkov is nu in balbezit. Lutkov haalt uit met een fantastische trap. Martsun bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Kalinka heeft problemen om de bal te vangen. Kalinka passt de bal met de wreef. Lutkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Lutkov draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Feldman de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
СКІФ - FC Bila Tserkva 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: СКІФ 31%, FC Bila Tserkva 69%.
СКІФ - FC Bila Tserkva 2:0