Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Bila Tserkva СКІФ
Normal Tactiek нормw
45% Balbezit 55%
61% Spel op eigen helft 39%
4 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.8 gemiddelde waardering 32.9
zwak Schieten redelijk
slecht Passen goed
slecht Verdedigen zwak


1e minuut.
Kovtunov is nu in balbezit. Maltsev verovert de bal door een tackle van achteren. Maltsev met een sublieme pass. Lutkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Lutkov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Postranskyy bereikt de bal nog maar net als eerste. Volosyanko onderschept slim de pass. Volosyanko met een sublieme pass. Nesterenko is nu in balbezit. Nesterenko draait met de bal, schiet en ... Balanchuk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

5e minuut.
Lutkov rent richting de bal. Feldman bereikt de bal nog maar net als eerste. Lutkov onderschept slim de pass. Lutkov haalt uit met een fantastische trap. Martsun maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bila Tserkva - СКІФ 0:1

13e minuut.
Gataulin geeft de bal voor. Kalinka probeert naar een medespeler te passen. Lutkov rent richting de bal. Lutkov haalt uit met een fantastische trap. Martsun probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bila Tserkva - СКІФ 0:2

20e minuut.
Sokolovsky bereikt de bal nog maar net als eerste. Plotko schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Sokolovsky is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Nesteruk met een snel genomen vrije trap. Simonenko is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lobanovskiy met een snelle inworp. Khistev rent richting de bal. Khistev passt de bal zonder na te denken. Lobanovskiy geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Maltsev bereikt de bal nog maar net als eerste. Nesterenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Maltsev bereikt de bal nog maar net als eerste. Maltsev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bila Tserkva - СКІФ 1:2

42e minuut.
Lutkov is nu in balbezit. Volosyanko is nu in balbezit. Lutkov onderschept slim de pass. Lutkov haalt uit met een fantastische trap. Martsun maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bila Tserkva - СКІФ 1:3

44e minuut.
Lobanovskiy passt de bal in één keer door. Feldman is nu in balbezit. Lutkov onderschept slim de pass. Lutkov haalt uit met een fantastische trap. Martsun maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Bila Tserkva 62%, СКІФ 38%.
FC Bila Tserkva - СКІФ 1:3

47e minuut.
Maltsev verovert de bal door een tackle van achteren. Maltsev geeft een hoge lob. Klungelig pakt Simonenko de bal. Nesterenko is nu in balbezit. Nesterenko draait met de bal, schiet en ... Balanchuk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.

86e minuut.
Plotko passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Morgunov de bal. Khistev bereikt de bal nog maar net als eerste. Lutkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Lutkov haalt uit met een fantastische trap. Martsun kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Martsun probeert naar een medespeler te passen. Maltsev rent richting de bal. Postranskyy tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Postranskyy krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Bila Tserkva 61%, СКІФ 39%.
FC Bila Tserkva - СКІФ 1:3