Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KLOLEV FC FK Metallist
3 Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
21% Spel op eigen helft 79%
37 Doelpogingen 1
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
45.8 gemiddelde waardering 21.2
solide Schieten waardeloos
zeer goed Passen slecht
goed Verdedigen zwak


6e minuut.
Rincón kopt de bal weg. Gołosz is nu in balbezit. Kurmanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gołosz is nu in balbezit. Gołosz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KLOLEV FC - FK Metallist 1:0

8e minuut.
Storozhenko rent richting de bal. Kurmanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarantowicz met een sublieme pass. Gołosz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gołosz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KLOLEV FC - FK Metallist 2:0

11e minuut.
Rincón bereikt de bal nog maar net als eerste. Rincón geeft een hoge lob. Gołosz rent richting de bal. Gołosz draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
KLOLEV FC - FK Metallist 3:0

14e minuut.
Kurmanowski heeft problemen om de bal te vangen. Kurmanowski probeert naar een medespeler te passen. Baranowski is nu in balbezit. Baranowski geeft een lange en hoge pass. Daar is Kurmanowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kurmanowski rent richting de bal. Kurmanowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KLOLEV FC - FK Metallist 4:0

16e minuut.
Baranowski passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Rincón de bal. Rincón probeert naar een medespeler te passen. Gołosz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gołosz schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kurmanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurmanowski haalt uit met een fantastische trap. Tsigitsa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Dura is nu in balbezit. Baranowski verovert de bal door een tackle van achteren. Baranowski probeert naar een medespeler te passen. Kurmanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurmanowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
KLOLEV FC - FK Metallist 5:0

20e minuut.
Kudinov rent richting de bal. Kurmanowski is nu in balbezit. Gołosz rent richting de bal. Gołosz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KLOLEV FC - FK Metallist 6:0

23e minuut.
Lozovskiy heeft problemen om de bal te vangen. Baranowski verovert de bal door een tackle van achteren. Baranowski probeert naar een medespeler te passen. Gołosz rent richting de bal. Gołosz draait met de bal, schiet en ... Tsigitsa bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Rincón bereikt de bal nog maar net als eerste. Rincón geeft een hoge lob. Sirotyuk probeert naar een medespeler te passen. Lewy bereikt de bal nog maar net als eerste. Lewy haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Kudinov speelt de bal door. Lozovskiy bereikt de bal nog maar net als eerste. Baranowski onderschept slim de pass. Gołosz is nu in balbezit. Gołosz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KLOLEV FC - FK Metallist 7:0

27e minuut.
Baranowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lozovskiy is nu in balbezit. Gołosz schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Gołosz krijgt een gele kaart. Lozovskiy wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

28e minuut.
Dura met de inworp. Lozovskiy bereikt de bal nog maar net als eerste. Gołosz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gołosz krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

32e minuut.
Rincón verovert de bal door een tackle van achteren. Rincón passt de bal met de wreef. Kurmanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurmanowski haalt uit met een fantastische trap. Tsigitsa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KLOLEV FC - FK Metallist 8:0

36e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Sirotyuk trapt de bal weg van het doel. Baranowski kopt de bal weg. Kurmanowski controleert de bal met de borst. Kurmanowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KLOLEV FC - FK Metallist 9:0

37e minuut.
Stakhiv met een sublieme pass. Tarantowicz is nu in balbezit. Tarantowicz passt de bal met de wreef. Kurmanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurmanowski schiet op doel. Tsigitsa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Lewy rent richting de bal. Lewy speelt de bal door. Baranowski probeert naar een medespeler te passen. Kurmanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurmanowski schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Semenenko kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Dura de bal onder controle te krijgen. Baranowski met een sublieme pass. Kurmanowski is nu in balbezit. Kurmanowski draait met de bal, schiet en ... Tsigitsa bokst de bal weg. Tarantowicz geeft een lange en hoge pass. Kurmanowski springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Kurmanowski rent richting de bal. Semenenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurmanowski onderschept slim de pass. Kurmanowski draait met de bal, schiet en ... Tsigitsa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KLOLEV FC - FK Metallist 10:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KLOLEV FC 23%, FK Metallist 77%.
KLOLEV FC - FK Metallist 10:0

47e minuut.
Rincón geeft een hoge lob. Daar is Kudinov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rincón met een sublieme pass. Kurmanowski rent richting de bal. Kurmanowski haalt uit met een fantastische trap. Tsigitsa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

47e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Baranowski geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Tsigitsa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Tarantowicz zal de hoekschop nemen. Kurmanowski maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Kudinov bereikt de bal nog maar net als eerste. Lewy verovert de bal door een tackle van achteren. Lewy geeft een lange en hoge pass. Kurmanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurmanowski schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
KLOLEV FC - FK Metallist 11:0

54e minuut.
Baranowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Baranowski geeft de bal voor. Tsigitsa speelt de bal door. Baranowski rent richting de bal. Baranowski geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

56e minuut.
Inworp. Tarantowicz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lewy is nu in balbezit. Lewy geeft de bal voor. Kurmanowski maakt een snoekduik en kopt de bal. Tsigitsa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

59e minuut.
Rincón geeft een lange en hoge pass. Daar is Sirotyuk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kurmanowski rent richting de bal. Kurmanowski haalt uit met een fantastische trap. Sirotyuk probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Tarantowicz neemt de hoekschop. Tsigitsa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Tarantowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarantowicz passt de bal met de wreef. Kurmanowski is nu in balbezit. Kurmanowski draait met de bal, schiet en ... Tsigitsa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KLOLEV FC - FK Metallist 12:0

63e minuut.
Lozovskiy is nu in balbezit. Baranowski verovert de bal door een tackle van achteren. Baranowski probeert naar een medespeler te passen. Kurmanowski is nu in balbezit. Kurmanowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KLOLEV FC - FK Metallist 13:0

66e minuut.
Tarantowicz is nu in balbezit. Tarantowicz geeft een hoge lob. Kurmanowski maakt een snoekduik en kopt de bal. Baranowski is nu in balbezit. Baranowski geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

74e minuut.
Lozovskiy kan de bal niet met de borst controleren. Lewy rent richting de bal. Lewy passt de bal met de wreef. Kurmanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurmanowski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Stakhiv kopt de bal weg. Gray rent richting de bal. Artyukh maakt een afschuwelijke overtreding. Gray raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

85e minuut.
Rincón geeft een hoge lob. Kurmanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Semenenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurmanowski onderschept slim de pass. Kurmanowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Kudinov is nu in balbezit. Lewy onderschept slim de pass. Lewy met een sublieme pass. Klungelig pakt Kurmanowski de bal. Kurmanowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KLOLEV FC - FK Metallist 14:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KLOLEV FC 19%, FK Metallist 81%.
KLOLEV FC - FK Metallist 14:0