Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FK Metallist KLOLEV FC
Normal Tactiek 3
39% Balbezit 61%
82% Spel op eigen helft 18%
0 Doelpogingen 42
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.5 gemiddelde waardering 49.8
unsatisfactory Schieten solid
poor Passen very good
weak Verdedigen solid


2e minuut.
Baranowski is nu in balbezit. Baranowski geeft een hoge lob. Klungelig pakt Storozhenko de bal. Kurmanowski verovert de bal door een tackle van achteren. Kurmanowski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Rincón probeert naar een medespeler te passen. Kurmanowski is nu in balbezit. Tomalczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomalczyk draait met de bal, schiet en ... Semenenko probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Tarantowicz zal de hoekschop nemen. Paal! Daar is Kurmanowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal. Kurmanowski is nu in balbezit. De bal raakt de paal. Kurmanowski schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FK Metallist - KLOLEV FC 0:1

8e minuut.
Sirotyuk passt de bal in één keer door. Lewy met een sublieme pass. Tomalczyk is nu in balbezit. Tomalczyk schiet op doel. Tsigitsa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Metallist - KLOLEV FC 0:2

9e minuut.
Baranowski rent richting de bal. Baranowski probeert naar een medespeler te passen. Kurmanowski rent richting de bal. Kurmanowski draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Sirotyuk de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Metallist - KLOLEV FC 0:3

11e minuut.
Kurmanowski verovert de bal door een tackle van achteren. Kurmanowski passt de bal met de wreef. Baranowski rent richting de bal. Baranowski geeft een hoge lob. Tomalczyk kopt de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Stakhiv kopt de bal weg. Gray geeft de bal voor. Kurmanowski kopt de bal weg. Tomalczyk rent richting de bal. Tomalczyk schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Gray onderschept slim de pass. Tomalczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomalczyk passt de bal met de wreef. Kurmanowski is nu in balbezit. Kurmanowski schiet op doel. Tsigitsa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

25e minuut.
van Wissen speelt de bal door. Tarantowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Storozhenko rent richting de bal. Storozhenko geeft de bal voor. Tarantowicz geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Gray geeft een lange en hoge pass. Baranowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Baranowski geeft een lange en hoge pass. Kurmanowski rent richting de bal. Kurmanowski draait met de bal, schiet en ... Tsigitsa bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

32e minuut.
Stakhiv rent richting de bal. Gray verovert de bal door een tackle van achteren. Rincón probeert naar een medespeler te passen. Kurmanowski rent richting de bal. Kurmanowski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Lewy speelt de bal door. Tomalczyk rent richting de bal. Tomalczyk passt de bal in één keer door. Kurmanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurmanowski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Lozovskiy geeft de bal voor. Tarantowicz kopt de bal weg. Sirotyuk rent richting de bal. Kurmanowski onderschept slim de pass. Kurmanowski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Doeltrap. Sirotyuk trapt de bal weg. Lewy kopt de bal weg. Kurmanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurmanowski draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Lewy kopt de bal weg. Kurmanowski heeft problemen om de bal te vangen. Storozhenko rent richting de bal. Kurmanowski verovert de bal door een tackle van achteren. Kurmanowski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Gray heeft problemen om de bal te vangen. Gray passt de bal met de wreef. Baranowski speelt de bal door. Kurmanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurmanowski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Metallist 81%, KLOLEV FC 19%.
FK Metallist - KLOLEV FC 0:3

50e minuut.
Daar is Kurmanowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lewy rent richting de bal. Lewy geeft een hoge lob. Kurmanowski rent richting de bal. Kurmanowski schiet op doel. De bal raakt de paal. Daar is Semenenko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Metallist - KLOLEV FC 0:4

51e minuut.
Stakhiv speelt de bal door. Demyanenko is nu in balbezit. Demyanenko passt de bal in één keer door. Kurmanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurmanowski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Rincón speelt de bal door. Tarantowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarantowicz met een sublieme pass. Kurmanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurmanowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Tomalczyk rent richting de bal. Tomalczyk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Metallist - KLOLEV FC 0:5

61e minuut.
Storozhenko heeft problemen om de bal te vangen. Tomalczyk rent richting de bal. Kurmanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomalczyk rent richting de bal. Tomalczyk schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

62e minuut.
Kurmanowski rent richting de bal. Tsigitsa met een sublieme pass. Lewy kopt de bal weg. Kurmanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurmanowski schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

66e minuut.
Kurmanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sirotyuk probeert naar een medespeler te passen. Tomalczyk is nu in balbezit. Tomalczyk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Metallist - KLOLEV FC 0:6

67e minuut.
Tomalczyk passt de bal met de wreef. Kurmanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Kurmanowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tomalczyk rent richting de bal. Tomalczyk haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Tsigitsa met een sublieme pass. Lewy kopt de bal weg. Klungelig pakt Tomalczyk de bal. Tomalczyk haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Kurmanowski is nu in balbezit. Semenenko is nu in balbezit. Kurmanowski verovert de bal door een tackle van achteren. Tomalczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomalczyk schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Kudinov rent richting de bal. Kurmanowski onderschept slim de pass. Kurmanowski passt de bal met de wreef. Lewy rent richting de bal. Lewy geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Inworp. van Wissen met een snelle inworp. Tarantowicz geeft de bal voor. Kurmanowski is nu in balbezit. Kurmanowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FK Metallist - KLOLEV FC 0:7

82e minuut.
Tomalczyk rent richting de bal. Tomalczyk passt de bal in één keer door. Lewy probeert naar een medespeler te passen. Kurmanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurmanowski draait met de bal, schiet en ... Tsigitsa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Tarantowicz met een snelle inworp. Tomalczyk rent richting de bal. Tomalczyk passt de bal zonder na te denken. Kurmanowski rent richting de bal. Kurmanowski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Sirotyuk geeft de bal voor. Gray kopt de bal weg. Semenenko kan de bal niet met de borst controleren. Tomalczyk is nu in balbezit. Tomalczyk haalt uit met een fantastische trap. Tsigitsa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Metallist - KLOLEV FC 0:8

90e minuut.
Rincón probeert naar een medespeler te passen. Tomalczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Semenenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomalczyk onderschept slim de pass. Tomalczyk schiet op doel. Tsigitsa bokst de bal weg. Tomalczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomalczyk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Metallist - KLOLEV FC 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Metallist 83%, KLOLEV FC 17%.
FK Metallist - KLOLEV FC 0:9