Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC BAGIRA en.buycoin.cash
223344 Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
32% Spel op eigen helft 68%
20 Doelpogingen 3
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
35.7 gemiddelde waardering 19
adequate Schieten weak
average Passen weak
average Verdedigen hopeless


3e minuut.
Dura bereikt de bal nog maar net als eerste. Slampák onderschept slim de pass. Shandruk is nu in balbezit. Slampák verovert de bal door een tackle van achteren. Slampák haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Sychov trapt de bal weg van het doel. Kondakov kopt de bal weg. Mahecha rent richting de bal. Mahecha haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Tretyak is nu in balbezit. Tretyak speelt de bal door. Mahecha rent richting de bal. Mahecha schiet op doel. Sychov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC BAGIRA - en.buycoin.cash 1:0

15e minuut.
Tretyak geeft de bal voor. Slampák heeft problemen om de bal te vangen. Slampák kopt de bal weg. Daar is Mahecha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mahecha schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Kuchirka geeft de bal voor. Stetsenko heeft problemen om de bal te vangen. Stetsenko met een sublieme pass. Golaydo is nu in balbezit. Golaydo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Kuchirka onderschept slim de pass. Kuchirka geeft de bal voor. Mahecha bereikt de bal nog maar net als eerste. Mahecha draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC BAGIRA - en.buycoin.cash 2:0

34e minuut.
Mahecha verovert de bal door een tackle van achteren. Mahecha passt de bal in één keer door. Kondakov probeert naar een medespeler te passen. Daar is Slampák, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Slampák draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Kovalevski kopt de bal weg. Golowan rent richting de bal. Tretyak tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tretyak krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Slampák rent richting de bal. Slampák passt de bal zonder na te denken. Mahecha is nu in balbezit. Mahecha draait met de bal, schiet en ... Sychov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC BAGIRA - en.buycoin.cash 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC BAGIRA 37%, en.buycoin.cash 63%.
FC BAGIRA - en.buycoin.cash 3:0

46e minuut.
Shandruk geeft de bal voor. Kuchirka kopt de bal weg. Slampák speelt de bal door. Mahecha bereikt de bal nog maar net als eerste. Mahecha haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Kirlik rent richting de bal. Mahecha bereikt de bal nog maar net als eerste. Slampák is nu in balbezit. Mahecha rent richting de bal. Mahecha draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Dura probeert naar een medespeler te passen. Gounaridis is nu in balbezit. Gounaridis probeert naar een medespeler te passen. Mahecha is nu in balbezit. Mahecha haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC BAGIRA - en.buycoin.cash 4:0

77e minuut.
Kuchirka geeft een hoge lob. Mahecha is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Shandruk. Shandruk krijgt een gele kaart.

80e minuut.
Kondakov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kondakov met een sublieme pass. Daar is Mahecha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mahecha draait met de bal, schiet en ... Shandruk probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Mahecha is nu in balbezit. Mahecha haalt uit met een fantastische trap. Sychov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC BAGIRA - en.buycoin.cash 5:0

82e minuut.
Golowan is nu in balbezit. Kondakov onderschept slim de pass. Kondakov met een sublieme pass. Slampák bereikt de bal nog maar net als eerste. Slampák draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC BAGIRA - en.buycoin.cash 6:0

89e minuut.
Tähti is nu in balbezit. Tähti met een sublieme pass. Kuchirka geeft de bal voor. Mahecha bereikt de bal nog maar net als eerste. Mahecha schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC BAGIRA 26%, en.buycoin.cash 74%.
FC BAGIRA - en.buycoin.cash 6:0