Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BuBaTeam Фуртуна
full pack Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
16% Spel op eigen helft 84%
38 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
41.4 gemiddelde waardering 20
solid Schieten unsatisfactory
good Passen weak
adequate Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Szerc bereikt de bal nog maar net als eerste. Szerc geeft de bal voor. Daar is Biba, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ciołek rent richting de bal. Ciołek draait met de bal, schiet en ... Khomutov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

8e minuut.
Gonchar geeft de bal voor. Sokolyuk controleert de bal met de borst. Colago is nu in balbezit. Colago geeft een lange en hoge pass. Ciołek maakt een snoekduik en kopt de bal. Khomutov bokst de bal weg. Klungelig pakt Gonchar de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Colago zal de hoekschop nemen. Khomutov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Daar is Dandenault, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dandenault met een sublieme pass. Szerc rent richting de bal. Szerc draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Dandenault met een snelle inworp. Clauser is nu in balbezit. Clauser speelt de bal door. Ciołek rent richting de bal. Ciołek haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Khomutov trapt de bal weg. Daar is Khromykh, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Clauser speelt de bal door. Ciołek rent richting de bal. Ciołek draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Biba, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
BuBaTeam - Фуртуна 1:0

25e minuut.
Uljanitskiy is nu in balbezit. Uljanitskiy probeert naar een medespeler te passen. Kudinov heeft problemen om de bal te vangen. Ciołek bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciołek draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Khomutov trapt de bal weg. Clauser kopt de bal weg. Ciołek heeft problemen om de bal te vangen. Szerc is nu in balbezit. Szerc haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Szerc passt de bal zonder na te denken. Ciołek is nu in balbezit. Ciołek passt de bal zonder na te denken. Þorvarðsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Þorvarðsson schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Clauser speelt de bal door. Ciołek rent richting de bal. Ciołek speelt de bal door. Szerc rent richting de bal. Szerc draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Ciołek rent richting de bal. Ciołek schiet op doel. Gonchar probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Colago zal de hoekschop nemen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Bohár passt de bal in één keer door. Daar is Þorvarðsson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Þorvarðsson probeert naar een medespeler te passen. Ciołek rent richting de bal. Ciołek haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
BuBaTeam - Фуртуна 2:0

40e minuut.
Belikov passt de bal in één keer door. Szerc is nu in balbezit. Szerc met een sublieme pass. Ciołek is nu in balbezit. Ciołek schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Colago is nu in balbezit. Colago passt de bal in één keer door. Ciołek rent richting de bal. Ciołek haalt uit met een fantastische trap. Gonchar probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Khomutov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
BuBaTeam - Фуртуна 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BuBaTeam 11%, Фуртуна 89%.
BuBaTeam - Фуртуна 3:0

46e minuut.
Dandenault met een snelle inworp. Kudinov bereikt de bal nog maar net als eerste. Szerc onderschept slim de pass. Szerc geeft een hoge lob. Taran probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

49e minuut.
Uljanitskiy met een sublieme pass. Clauser rent richting de bal. Clauser passt de bal met de wreef. Ciołek is nu in balbezit. Ciołek schiet op doel. Khomutov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Szerc bereikt de bal nog maar net als eerste. Szerc haalt uit met een fantastische trap. Khomutov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
BuBaTeam - Фуртуна 4:0

54e minuut.
Sadoviy bereikt de bal nog maar net als eerste. Þorvarðsson onderschept slim de pass. Uljanitskiy is nu in balbezit. Þorvarðsson onderschept slim de pass. Þorvarðsson draait met de bal, schiet en ... Khomutov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

56e minuut.
Biba onderschept slim de pass. Biba geeft een hoge lob. Guk heeft problemen om de bal te vangen. Guk geeft de bal voor. Ciołek krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Þorvarðsson passt de bal in één keer door. Ciołek speelt de bal door. Szerc is nu in balbezit. Klungelig pakt Ciołek de bal. Ciołek draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Hazare komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Clauser geeft een lange en hoge pass. Daar is Gonchar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ciołek onderschept slim de pass. Ciołek draait met de bal, schiet en ... Khomutov probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

67e minuut.
Clauser is nu in balbezit. Clauser geeft de bal voor. Daar is Gonchar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Þorvarðsson is nu in balbezit. Þorvarðsson draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

70e minuut.
Uljanitskiy passt de bal zonder na te denken. Szerc rent richting de bal. Szerc passt de bal met de wreef. Þorvarðsson is nu in balbezit. Þorvarðsson draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Khomutov met een harde bal richting middenveld. Clauser controleert de bal met de borst. Clauser speelt de bal door. Ciołek bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciołek haalt uit met een fantastische trap. Khomutov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

77e minuut.
Gonchar geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Colago met een snelle inworp. Þorvarðsson rent richting de bal. Þorvarðsson geeft een lange en hoge pass. Khomutov bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

82e minuut.
Guk geeft de bal voor. Yakovlev heeft problemen om de bal te vangen. Dandenault bereikt de bal nog maar net als eerste. Clauser is nu in balbezit. Clauser geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Colago is nu in balbezit. Colago met een sublieme pass. Clauser speelt de bal door. Ciołek bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciołek schiet op doel. De bal raakt de paal. Szerc rent richting de bal. Szerc draait met de bal, schiet en ... Khomutov werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Szerc is nu in balbezit. Szerc draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
BuBaTeam - Фуртуна 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BuBaTeam 20%, Фуртуна 80%.
BuBaTeam - Фуртуна 5:0