Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Фуртуна BuBaTeam
Normal Tactiek full pack
38% Balbezit 62%
79% Spel op eigen helft 21%
1 Doelpogingen 39
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.2 gemiddelde waardering 48.8
unsatisfactory Schieten solid
weak Passen good
unsatisfactory Verdedigen good


7e minuut.
Klungelig pakt Bobela de bal. Clauser is nu in balbezit. Clauser passt de bal zonder na te denken. Ciołek heeft problemen om de bal te vangen. Ciołek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Фуртуна - BuBaTeam 0:1

8e minuut.
Gonchar geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dandenault zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Szerc is nu in balbezit. Szerc geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Bobela met een sublieme pass. Colago rent richting de bal. Colago passt de bal met de wreef. Ciołek bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciołek schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Bobela onderschept slim de pass. Clauser probeert naar een medespeler te passen. Þorvarðsson probeert naar een medespeler te passen. Ciołek rent richting de bal. Ciołek haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Bohár met een sublieme pass. Colago geeft de bal voor. Szerc kopt de bal weg. Ciołek rent richting de bal. Ciołek schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Khomutov met een harde bal richting middenveld. Bobela kopt de bal weg. Klungelig pakt Biba de bal. Szerc bereikt de bal nog maar net als eerste. Szerc schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Doeltrap. Khomutov trapt de bal weg van het doel. Clauser kopt de bal weg. Ciołek bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciołek schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Khromykh verovert de bal door een tackle van achteren. Clauser onderschept slim de pass. Clauser geeft een lange en hoge pass. Ciołek bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciołek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Фуртуна - BuBaTeam 0:2

22e minuut.
Guk geeft de bal voor. Daar is Yakovlev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yakovlev met een sublieme pass. Belikov rent richting de bal. Belikov haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

24e minuut.
Clauser kopt de bal weg. Klungelig pakt Kudinov de bal. Szerc rent richting de bal. Ciołek rent richting de bal. Ciołek schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Szerc speelt de bal door. Dandenault is nu in balbezit. Dandenault passt de bal in één keer door. Ciołek is nu in balbezit. Ciołek haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Guk passt de bal zonder na te denken. Clauser bereikt de bal nog maar net als eerste. Clauser met een sublieme pass. Ciołek rent richting de bal. Ciołek draait met de bal, schiet en ... Khomutov bokst de bal weg.

38e minuut.
Yurttaş rent richting de bal. Yurttaş geeft een hoge lob. Szerc kopt de bal weg. Ciołek is nu in balbezit. Ciołek schiet op doel. Khomutov bokst de bal weg. Klungelig pakt Gonchar de bal. Þorvarðsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Þorvarðsson draait met de bal, schiet en ... Khomutov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Colago passt de bal zonder na te denken. Dandenault rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Taran. Taran krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Clauser verovert de bal door een tackle van achteren. Szerc rent richting de bal. Clauser is nu in balbezit. Clauser geeft een lange en hoge pass. Ciołek maakt een snoekduik en kopt de bal. Khomutov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Ciołek rent richting de bal. Ciołek passt de bal zonder na te denken. Þorvarðsson rent richting de bal. Þorvarðsson haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Фуртуна - BuBaTeam 0:3

44e minuut.
Belikov passt de bal met de wreef. Þorvarðsson is nu in balbezit. Þorvarðsson geeft de bal voor. Ciołek rent richting de bal. Ciołek schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Фуртуна 81%, BuBaTeam 19%.
Фуртуна - BuBaTeam 0:3

46e minuut.
Szerc is nu in balbezit. Szerc met een sublieme pass. Biba heeft problemen om de bal te vangen. Ciołek is nu in balbezit. Ciołek draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Colago kopt de bal weg. Klungelig pakt Þorvarðsson de bal. Þorvarðsson speelt de bal door. Ciołek bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciołek schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Bobela kopt de bal weg. Ciołek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kudinov probeert naar een medespeler te passen. Þorvarðsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Þorvarðsson draait met de bal, schiet en ... Khomutov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

56e minuut.
Inworp. Colago met de inworp. Clauser speelt de bal door. Szerc rent richting de bal. Szerc draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Фуртуна - BuBaTeam 0:4

60e minuut.
Clauser met een sublieme pass. Ciołek bereikt de bal nog maar net als eerste. Þorvarðsson rent richting de bal. Þorvarðsson schiet op doel. Paal!

65e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hazare komt het veld opgelopen. Dandenault zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Szerc bereikt de bal nog maar net als eerste. Szerc schiet op doel. Khomutov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Фуртуна - BuBaTeam 0:5

67e minuut.
Þorvarðsson is nu in balbezit. Þorvarðsson geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Kudinov de bal onder controle te krijgen. Clauser rent richting de bal. Clauser haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Clauser geeft een lange en hoge pass. Biba heeft problemen om de bal te vangen. Ciołek bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciołek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Фуртуна - BuBaTeam 0:6

70e minuut.
Þorvarðsson onderschept slim de pass. Þorvarðsson met een sublieme pass. Daar is Uljanitskiy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ciołek is nu in balbezit. Ciołek haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Colago met de inworp. Þorvarðsson is nu in balbezit. Þorvarðsson geeft een hoge lob. Szerc rent richting de bal. Szerc draait met de bal, schiet en ... Paal!

78e minuut.
Clauser passt de bal met de wreef. Colago bereikt de bal nog maar net als eerste. Colago met een sublieme pass. Daar is Ciołek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ciołek haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Þorvarðsson met een sublieme pass. Klungelig pakt Gonchar de bal. Colago is nu in balbezit. Colago geeft een hoge lob. Ciołek maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Þorvarðsson verovert de bal door een tackle van achteren. Þorvarðsson geeft een lange en hoge pass. Daar is Uljanitskiy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ciołek is nu in balbezit. Ciołek haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Colago probeert naar een medespeler te passen. Ciołek rent richting de bal. Þorvarðsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciołek bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciołek haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Szerc passt de bal in één keer door. Þorvarðsson heeft problemen om de bal te vangen. Ciołek rent richting de bal. Ciołek draait met de bal, schiet en ... Khomutov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Фуртуна - BuBaTeam 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Фуртуна 76%, BuBaTeam 24%.
Фуртуна - BuBaTeam 0:7