Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
OFK BERANE Odlucujuci
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
37% Spel op eigen helft 63%
10 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 5
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 2
1 Buitenspel 0
21.4 gemiddelde waardering 18.7
average Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Berdović heeft problemen om de bal te vangen. Dragišić rent richting de bal. Dragišić speelt de bal door. Ognjenović bereikt de bal nog maar net als eerste. Ognjenović draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Janjušić passt de bal zonder na te denken. Berdović bereikt de bal nog maar net als eerste. Ognjenović tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ognjenović krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Pavlović bereikt de bal nog maar net als eerste. Gurović rent richting de bal. Pavlović verovert de bal door een tackle van achteren. Pavlović haalt uit met een fantastische trap. Vitakić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
OFK BERANE - Odlucujuci 1:0

19e minuut.
Ognjenović rent richting de bal. Stevović rent richting de bal. Ognjenović is nu in balbezit. Ognjenović haalt uit met een fantastische trap. Čusto werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
OFK BERANE - Odlucujuci 1:1

25e minuut.
Ognjenović rent richting de bal. Vlašić rent richting de bal. Ognjenović begaat een overtreding. Ognjenović krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

30e minuut.
Komnenović onderschept slim de pass. Janjušić bereikt de bal nog maar net als eerste. Komnenović schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Komnenović krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Vlašić met een sublieme pass. Janjušić is nu in balbezit. Janjušić passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Stevović de bal. Stevović haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Rudović heeft problemen om de bal te vangen. Samardžić is nu in balbezit. Rudović maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Rudović naar de kleedkamers voor een vroege douche.

41e minuut.
Drašković geeft een hoge lob. Inworp. Milanović met een snelle inworp. Vlašić rent richting de bal. Vlašić geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

44e minuut.
Milanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Milanović geeft een lange en hoge pass. Pavlović rent richting de bal. Pavlović draait met de bal, schiet en ... Vitakić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
OFK BERANE - Odlucujuci 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OFK BERANE 46%, Odlucujuci 54%.
OFK BERANE - Odlucujuci 2:1

50e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Vitakić trapt de bal weg van het doel. Bajić kopt de bal weg. Stevović heeft problemen om de bal te vangen. Stevović schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Čvorović geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Milanović zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Samardžić is nu in balbezit. Samardžić haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Komnenović probeert naar een medespeler te passen. Čvorović bereikt de bal nog maar net als eerste. Čvorović met een sublieme pass. Milanović is nu in balbezit. Milanović haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Milanović met een snelle inworp. Vlašić is nu in balbezit. Vlašić probeert naar een medespeler te passen. Samardžić rent richting de bal. Samardžić schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Berdović met een sublieme pass. Pavlović bereikt de bal nog maar net als eerste. Drašković onderschept slim de pass. Pavlović verovert de bal door een tackle van achteren. Pavlović haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Vlašić passt de bal in één keer door. Milanović is nu in balbezit. Milanović passt de bal zonder na te denken. Stevović is nu in balbezit. Stevović haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OFK BERANE 27%, Odlucujuci 73%.
OFK BERANE - Odlucujuci 2:1