Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
the legend tf Fk Zovice
Normal Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
42% Spel op eigen helft 58%
15 Doelpogingen 6
4 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
16.7 gemiddelde waardering 16.6
hopeloos Schieten slecht
slecht Passen hopeloos
slecht Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Daar is Vlatković, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pandurević is nu in balbezit. Met opzet legt Gardašević zijn tegenspeler op de grond. Gardašević krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Ćirković geeft een hoge lob. Klungelig pakt Vojičić de bal. Ćirković maakt een afschuwelijke overtreding. Ćirković krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Novović geeft een hoge lob. Grahovac probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Grahovac probeert naar een medespeler te passen. Gardašević bereikt de bal nog maar net als eerste. Gardašević draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Dimitrijević verovert de bal door een tackle van achteren. Ćirković rent richting de bal. Pandurević tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pandurević krijgt een gele kaart. Ćirković moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Ćirković kan niet meer verder spelen.

26e minuut.
Janjušić met een sublieme pass. Pejić heeft problemen om de bal te vangen. Pejić met een sublieme pass. Vlatković is nu in balbezit. Vlatković draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

32e minuut.
Vlatković bereikt de bal nog maar net als eerste. Vukašinović bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlatković verovert de bal door een tackle van achteren. Vlatković schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

33e minuut.
Grahovac probeert naar een medespeler te passen. Krunić is nu in balbezit. Boreta begaat een overtreding. Boreta krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Mijatović kopt de bal weg. Pandurević is nu in balbezit. Dimitrijević rent richting de bal. Pandurević onderschept slim de pass. Pandurević draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
the legend tf - Fk Zovice 1:0

36e minuut.
Dimitrijević raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: the legend tf 44%, Fk Zovice 56%.
the legend tf - Fk Zovice 1:0

47e minuut.
Vojičić bereikt de bal nog maar net als eerste. Vojičić met een sublieme pass. Klungelig pakt Međedović de bal. Vlatković rent richting de bal. Vlatković draait met de bal, schiet en ... Lakić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

48e minuut.
Vukašinović geeft een lange en hoge pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Divić neemt de hoekschop. Vlatković is nu in balbezit. Vlatković draait met de bal, schiet en ... Lakić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Pandurević rent richting de bal. Pandurević schiet op doel. Lakić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
the legend tf - Fk Zovice 2:0

59e minuut.
Klungelig pakt Pandurević de bal. Pandurević met een sublieme pass. Radovanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Radovanović haalt uit met een fantastische trap. Međedović probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
the legend tf - Fk Zovice 3:0

72e minuut.
Boreta geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Grahovac met een snelle inworp. Gardašević bereikt de bal nog maar net als eerste. Gardašević haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: the legend tf 39%, Fk Zovice 61%.
the legend tf - Fk Zovice 3:0