Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BOZO FC HABRI
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
46% Spel op eigen helft 54%
11 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16 gemiddelde waardering 15.7
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Rašović speelt de bal door. Dragaš is nu in balbezit. Dragaš schiet op doel. Daar is Ivezić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ivezić draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Orlović is nu in balbezit. Orlović passt de bal zonder na te denken. Perović rent richting de bal. Ivezić onderschept slim de pass. Ivezić schiet op doel. Saračević kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
BOZO FC - HABRI 1:0

9e minuut.
Orlović geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Medojević zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lušić bereikt de bal nog maar net als eerste. Lušić geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Lušić kopt de bal weg. Vladušić probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Banković bereikt de bal nog maar net als eerste. Savčić verovert de bal door een tackle van achteren. Savčić schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Vlahović geeft een lange en hoge pass. Tripić rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Šarović. Šarović krijgt een gele kaart. Tripić raakt geblesseerd tijdens het duel. Tripić met een snel genomen vrije trap. Perović kopt de bal weg. Klungelig pakt Ivezić de bal. Ivezić schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Dragaš bereikt de bal nog maar net als eerste. Šarović verovert de bal door een tackle van achteren. Šarović probeert naar een medespeler te passen. Ivezić bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivezić schiet op doel. Saračević probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
BOZO FC - HABRI 2:0

38e minuut.
Šarović met een sublieme pass. Savčić rent richting de bal. Bakočević rent richting de bal. Savčić bereikt de bal nog maar net als eerste. Savčić haalt uit met een fantastische trap. Gojković probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Medojević probeert naar een medespeler te passen. Lušić is nu in balbezit. Lušić probeert naar een medespeler te passen. Savčić bereikt de bal nog maar net als eerste. Savčić schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Šarović onderschept slim de pass. Šarović passt de bal met de wreef. Perović is nu in balbezit. Ivezić verovert de bal door een tackle van achteren. Ivezić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
BOZO FC - HABRI 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BOZO FC 54%, HABRI 46%.
BOZO FC - HABRI 3:0

55e minuut.
Tripić met een sublieme pass. Rašović bereikt de bal nog maar net als eerste. Nedeljković maakt een afschuwelijke overtreding. Nedeljković krijgt een gele kaart.

69e minuut.
Lušić is nu in balbezit. Lušić passt de bal met de wreef. Savčić bereikt de bal nog maar net als eerste. Savčić schiet op doel. Đurašinović probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Jokšić met een snelle inworp. Vlahović bereikt de bal nog maar net als eerste. Orlović probeert naar een medespeler te passen. Ivezić rent richting de bal. Ivezić haalt uit met een fantastische trap. Saračević kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
BOZO FC - HABRI 4:0

71e minuut.
Dragaš raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Vučelić komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Bandić geeft een hoge lob. Inworp. Rašović met een snelle inworp. Vučelić bereikt de bal nog maar net als eerste. Vučelić geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Šarović bereikt de bal nog maar net als eerste. Šarović passt de bal zonder na te denken. Savčić rent richting de bal. Lušić rent richting de bal. Lušić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BOZO FC - HABRI 4:1

86e minuut.
Bakočević probeert naar een medespeler te passen. Daar is Đurašinović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Savčić rent richting de bal. Savčić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
BOZO FC - HABRI 4:2

88e minuut.
Savčić raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Lubura komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BOZO FC 39%, HABRI 61%.
BOZO FC - HABRI 4:2