Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fk winner Marko Latinovic FC
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
52% Spel op eigen helft 48%
5 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
13.4 gemiddelde waardering 17.1
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


10e minuut.
Tomović probeert naar een medespeler te passen. Redžić is nu in balbezit. Vilotić onderschept slim de pass. Vilotić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
fk winner - Marko Latinovic FC 0:1

14e minuut.
Stanojković zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ninić is nu in balbezit. Ninić speelt de bal door. Vilotić rent richting de bal. Vilotić haalt uit met een fantastische trap. Ratković verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fk winner 47%, Marko Latinovic FC 53%.
fk winner - Marko Latinovic FC 0:1

52e minuut.
Krunić probeert de bal aan de voet te houden. Krunić passt de bal met de wreef. Đurđević rent richting de bal. Đurđević haalt uit met een fantastische trap. Bjelić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
fk winner - Marko Latinovic FC 1:1

54e minuut.
Tomović onderschept slim de pass. Tomašević is nu in balbezit. Tomašević passt de bal met de wreef. Tomović rent richting de bal. Tomović geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Babić bereikt de bal nog maar net als eerste. Đurđević bereikt de bal nog maar net als eerste. Đurđević passt de bal in één keer door. Delić rent richting de bal. Delić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
fk winner - Marko Latinovic FC 2:1

64e minuut.
Krunić geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tomović zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vilotić is nu in balbezit. Vilotić geeft de bal voor. Ratković kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

65e minuut.
Bečić geeft de bal voor. Inworp. Tomović zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vilotić bereikt de bal nog maar net als eerste. Vilotić geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Vilotić speelt de bal door. Ninić bereikt de bal nog maar net als eerste. Ninić probeert naar een medespeler te passen. Tomašević is nu in balbezit. Tomašević haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
fk winner - Marko Latinovic FC 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fk winner 57%, Marko Latinovic FC 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
fk winner - Marko Latinovic FC 2:2