Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fk Zovice OFK BERANE
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
62% Spel op eigen helft 38%
6 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.4 gemiddelde waardering 20.6
slecht Schieten matig
hopeloos Passen slecht
hopeloos Verdedigen slecht


1e minuut.
Mijatović passt de bal met de wreef. Međedović rent richting de bal. Međedović geeft een lange en hoge pass. Gardašević rent richting de bal. Gardašević haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fk Zovice - OFK BERANE 1:0

6e minuut.
Lakić trapt de bal weg. Grahovac kopt de bal weg. Gardašević rent richting de bal. Krunić is nu in balbezit. Krunić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fk Zovice - OFK BERANE 2:0

8e minuut.
Grahovac met de inworp. Stulić bereikt de bal nog maar net als eerste. Stulić geeft de bal voor. Pavlović bereikt de bal nog maar net als eerste. Pavlović draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fk Zovice - OFK BERANE 2:1

37e minuut.
Bojanić rent richting de bal. Bojanić passt de bal zonder na te denken. Berdović probeert naar een medespeler te passen. Pavlović is nu in balbezit. Pavlović schiet op doel. Lakić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Međedović heeft problemen om de bal te vangen.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Bojanić passt de bal met de wreef. Klarić heeft problemen om de bal te vangen. Klarić speelt de bal door. Samardžić bereikt de bal nog maar net als eerste. Samardžić schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fk Zovice - OFK BERANE 2:2

43e minuut.
Rozić speelt de bal door. Škuletić bereikt de bal nog maar net als eerste. Škuletić speelt de bal door. Pavlović is nu in balbezit. Pavlović haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fk Zovice - OFK BERANE 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fk Zovice 67%, OFK BERANE 33%.
Fk Zovice - OFK BERANE 2:3

46e minuut.
Samardžić bereikt de bal nog maar net als eerste. Pavlović bereikt de bal nog maar net als eerste. Samardžić bereikt de bal nog maar net als eerste. Pavlović bereikt de bal nog maar net als eerste. Pavlović draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fk Zovice - OFK BERANE 2:4

58e minuut.
Klarić geeft een lange en hoge pass. Bojanić bereikt de bal nog maar net als eerste. Bojanić met een sublieme pass. Krunić rent richting de bal. Krunić haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

69e minuut.
Klarić passt de bal zonder na te denken. Bajčeta rent richting de bal. Bajčeta geeft een lange en hoge pass. Milanović is nu in balbezit. Milanović geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Bojanić geeft een lange en hoge pass. Inworp. Milanović met een snelle inworp. Samardžić rent richting de bal. Samardžić draait met de bal, schiet en ... Lakić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Klarić met een sublieme pass. Pavlović bereikt de bal nog maar net als eerste. Pavlović passt de bal zonder na te denken. Samardžić is nu in balbezit. Samardžić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fk Zovice - OFK BERANE 2:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fk Zovice 56%, OFK BERANE 44%.
Fk Zovice - OFK BERANE 2:5