Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
OFK BERANE Fk Zovice
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
43% Spel op eigen helft 57%
11 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.2 gemiddelde waardering 15.2
zwak Schieten slecht
slecht Passen hopeloos
slecht Verdedigen hopeloos


11e minuut.
Vukašinović verovert de bal door een tackle van achteren. Vukašinović geeft een hoge lob. Grahovac kopt de bal weg. Parezanović rent richting de bal. Parezanović draait met de bal, schiet en ... Čusto bokst de bal weg.

19e minuut.
Čusto trapt de bal weg. Klarić kopt de bal weg. Bojanić rent richting de bal. Samardžić onderschept slim de pass. Samardžić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
OFK BERANE - Fk Zovice 1:0

30e minuut.
Bojanić is nu in balbezit. Bojanić passt de bal zonder na te denken. Parezanović is nu in balbezit. Parezanović draait met de bal, schiet en ... Čusto maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

34e minuut.
Berdović met de inworp. Klarić controleert de bal met de borst. Klarić geeft een lange en hoge pass. Bajčeta rent richting de bal. Bajčeta haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Međedović geeft een hoge lob. Inworp. Milanović zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Samardžić rent richting de bal. Samardžić draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Šurbatović met een harde bal richting middenveld. Klungelig pakt Stulić de bal. Samardžić bereikt de bal nog maar net als eerste. Samardžić draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Pavlović bereikt de bal nog maar net als eerste. Pavlović schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Doeltrap. Vukašinović trapt de bal weg van het doel. Parezanović kopt de bal weg. Gardašević bereikt de bal nog maar net als eerste. Gardašević haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OFK BERANE 43%, Fk Zovice 57%.
OFK BERANE - Fk Zovice 1:0

47e minuut.
Stulić speelt de bal door. Škuletić rent richting de bal. Škuletić speelt de bal door. Parezanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Parezanović draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

55e minuut.
Milanović verovert de bal door een tackle van achteren. Milanović geeft een lange en hoge pass. Bajčeta bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajčeta geeft een lange en hoge pass. Milanović springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Berdović geeft de bal voor. Pavlović is nu in balbezit. Pavlović haalt uit met een fantastische trap. Vukašinović probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
OFK BERANE - Fk Zovice 2:0

62e minuut.
Bajčeta bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajčeta met een sublieme pass. Bojanić rent richting de bal. Samardžić onderschept slim de pass. Samardžić draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
Škuletić geeft een lange en hoge pass. Bajčeta bereikt de bal nog maar net als eerste. Škuletić schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Škuletić naar de kleedkamers voor een vroege douche.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OFK BERANE 42%, Fk Zovice 58%.
OFK BERANE - Fk Zovice 2:0