Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Marko Latinovic FC BOZO FC
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
52% Spel op eigen helft 48%
5 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 17.9
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


7e minuut.
Dragaš onderschept slim de pass. Dragaš passt de bal zonder na te denken. Babić heeft problemen om de bal te vangen. Ivezić is nu in balbezit. Ivezić draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Tripić passt de bal in één keer door. Dragaš rent richting de bal. Dragaš passt de bal met de wreef. Ivezić is nu in balbezit. Ivezić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Marko Latinovic FC - BOZO FC 0:1

12e minuut.
Inworp. Rudović met een snelle inworp. Jokšić is nu in balbezit. Jokšić geeft de bal voor. Ivezić springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Vilotić speelt de bal door. Stanojković is nu in balbezit. Stanojković met een sublieme pass. Vilotić bereikt de bal nog maar net als eerste. Vilotić schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

25e minuut.
Tripić geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Stanojković zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vilotić is nu in balbezit. Vilotić haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Sredić onderschept slim de pass. Sredić speelt de bal door. Ivezić is nu in balbezit. Ivezić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Marko Latinovic FC - BOZO FC 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Marko Latinovic FC 56%, BOZO FC 44%.
Marko Latinovic FC - BOZO FC 0:2

46e minuut.
Dragaš passt de bal in één keer door. Sredić probeert de bal aan de voet te houden. Bakočević is nu in balbezit. Vilotić onderschept slim de pass. Vilotić haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Tripić probeert naar een medespeler te passen. Daar is Plavšić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ivezić begaat een overtreding. Ivezić krijgt een gele kaart.

52e minuut.
Anđus geeft de bal voor. Inworp. Rašović met een snelle inworp. Dragaš bereikt de bal nog maar net als eerste. Dragaš geeft een lange en hoge pass. Bjelić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ivezić is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Marko Latinovic FC - BOZO FC 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Marko Latinovic FC 48%, BOZO FC 52%.
Marko Latinovic FC - BOZO FC 0:3