Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fk winner HABRI
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
46% Spel op eigen helft 54%
10 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
12.4 gemiddelde waardering 17.5
hopeloos Schieten slecht
waardeloos Passen waardeloos
hopeloos Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Vlahović met een sublieme pass. Savčić is nu in balbezit. Bjelošević verovert de bal door een tackle van achteren. Štuljić verovert de bal door een tackle van achteren. Štuljić schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Redžić bereikt de bal nog maar net als eerste. Redžić passt de bal in één keer door. Delić is nu in balbezit. Delić schiet op doel. Stupić heeft problemen om de bal te vangen.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Stupić trapt de bal weg van het doel. Štuljić rent richting de bal. Redžić schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Redžić krijgt een gele kaart. Štuljić raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

15e minuut.
Vlahović onderschept slim de pass. Štuljić rent richting de bal. Štuljić speelt de bal door. Savčić heeft problemen om de bal te vangen. Savčić haalt uit met een fantastische trap. Ratković bokst de bal weg. Krunić is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Živanović is nu in balbezit. Živanović passt de bal met de wreef. Delić rent richting de bal. Delić haalt uit met een fantastische trap. Bandić verovert de bal door een tackle van achteren.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Bjelošević kopt de bal weg. Nedeljković geeft een hoge lob. Klungelig pakt Stupić de bal. Delić bereikt de bal nog maar net als eerste. Delić haalt uit met een fantastische trap. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fk winner 39%, HABRI 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
fk winner - HABRI 0:0

49e minuut.
Bandić geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bajčetić met de inworp. Živanović probeert de bal met de borst te controleren. Živanović haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Živanović passt de bal in één keer door. Na een snelle pass probeert Delić de bal onder controle te krijgen. Bandić rent richting de bal. Delić verovert de bal door een tackle van achteren. Delić schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Redžić bereikt de bal nog maar net als eerste. Savčić onderschept slim de pass. Savčić passt de bal zonder na te denken. Štuljić bereikt de bal nog maar net als eerste. Štuljić schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Perović heeft problemen om de bal te vangen. Živanović is nu in balbezit. Živanović probeert naar een medespeler te passen. Delić is nu in balbezit. Delić schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Perović geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pavić met de inworp. Živanović rent richting de bal. Živanović haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Simić geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vladušić met de inworp. Štuljić rent richting de bal. Štuljić geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fk winner 53%, HABRI 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
fk winner - HABRI 0:0