Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Odlucujuci Fk Zovice
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
38% Spel op eigen helft 62%
14 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 17.1
poor Schieten poor
poor Passen hopeless
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Rudović rent richting de bal. Gardašević bereikt de bal nog maar net als eerste. Gardašević passt de bal in één keer door. Krunić is nu in balbezit. Krunić schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Na een snelle pass probeert Mijatović de bal onder controle te krijgen. Bajić geeft de bal voor. Ognjenović rent richting de bal. Ognjenović schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Odlucujuci - Fk Zovice 1:0

19e minuut.
Krunić passt de bal zonder na te denken. Rudović bereikt de bal nog maar net als eerste. Rudović passt de bal zonder na te denken. Ognjenović bereikt de bal nog maar net als eerste. Ognjenović haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Bojanić probeert naar een medespeler te passen. Vukašinović is nu in balbezit. Ognjenović verovert de bal door een tackle van achteren. Ognjenović draait met de bal, schiet en ... Lakić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Odlucujuci - Fk Zovice 2:0

32e minuut.
Rudović onderschept slim de pass. Rudović met een sublieme pass. Ognjenović bereikt de bal nog maar net als eerste. Ognjenović draait met de bal, schiet en ... Vukašinović probeert de bal aan de voet te houden. De bal vliegt tegen de lat. Lakić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

39e minuut.
Dimitrijević raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

39e minuut.
Stevović is nu in balbezit. Novović rent richting de bal. Novović geeft een hoge lob. Dragišić heeft problemen om de bal te vangen. Dragišić geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Međedović is nu in balbezit. Međedović geeft een lange en hoge pass. Rudović kopt de bal weg. Ognjenović is nu in balbezit. Ognjenović draait met de bal, schiet en ... Lakić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Odlucujuci 37%, Fk Zovice 63%.
Odlucujuci - Fk Zovice 2:0

52e minuut.
Gardašević bereikt de bal nog maar net als eerste. Janjušić bereikt de bal nog maar net als eerste. Janjušić probeert naar een medespeler te passen. Ognjenović rent richting de bal. Ognjenović haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Odlucujuci 38%, Fk Zovice 62%.
Odlucujuci - Fk Zovice 2:0