Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
OFK BERANE the legend tf
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
49% Spel op eigen helft 51%
10 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.4 gemiddelde waardering 16.4
matig Schieten hopeloos
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


19e minuut.
Radovanović passt de bal in één keer door. Klarić rent richting de bal. Vlatković verovert de bal door een tackle van achteren. Vlatković haalt uit met een fantastische trap. Čusto probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
OFK BERANE - the legend tf 0:1

21e minuut.
Pavlović geeft een lange en hoge pass. Bajčeta bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajčeta geeft de bal voor. Pavlović bereikt de bal nog maar net als eerste. Pavlović schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Samardžić rent richting de bal. Radovanović tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Samardžić is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Stulić zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Radovanović kan de bal niet met de borst controleren. Samardžić rent richting de bal. Samardžić draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OFK BERANE 49%, the legend tf 51%.
OFK BERANE - the legend tf 0:1

76e minuut.
Berdović verovert de bal door een tackle van achteren. Rozić kopt de bal weg. Pandurević is nu in balbezit. Pandurević draait met de bal, schiet en ... Čusto maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
OFK BERANE - the legend tf 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OFK BERANE 49%, the legend tf 51%.
OFK BERANE - the legend tf 0:2