Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
the legend tf OFK BERANE
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
51% Spel op eigen helft 49%
9 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.9 gemiddelde waardering 19.7
hopeloos Schieten matig
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Vojičić onderschept slim de pass. Vojičić met een sublieme pass. Radovanović met een sublieme pass. Vlatković rent richting de bal. Vlatković schiet op doel. Čusto verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

6e minuut.
Lugonjić bereikt de bal nog maar net als eerste. Lugonjić geeft een lange en hoge pass. Adžić is nu in balbezit. Vlatković verovert de bal door een tackle van achteren. Vlatković schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Radovanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Vojičić rent richting de bal. Samardžić tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Samardžić krijgt een gele kaart.

19e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Stulić met een snelle inworp. Klungelig pakt Milanović de bal. Milanović geeft de bal voor. Pavlović springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Bajčeta rent richting de bal. Radovanović onderschept slim de pass. Radovanović probeert naar een medespeler te passen. Pavlović rent richting de bal. Pavlović haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Vojičić verovert de bal door een tackle van achteren. Vojičić geeft de bal voor. Rozić rent richting de bal. Vlatković onderschept slim de pass. Vlatković draait met de bal, schiet en ... Čusto bokst de bal weg.

30e minuut.
Čusto speelt de bal door. Bajčeta speelt de bal door. Pejić geeft de bal voor. Daar is Vlatković, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vlatković haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Janjušić zal de hoekschop nemen. Vojičić bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlatković rent richting de bal. Vlatković schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Stulić kopt de bal weg. Radovanović heeft problemen om de bal te vangen. Pandurević rent richting de bal. Vlatković rent richting de bal. Vlatković draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Radmilović passt de bal zonder na te denken. Divić bereikt de bal nog maar net als eerste. Berdović begaat een overtreding. Berdović krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: the legend tf 44%, OFK BERANE 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
the legend tf - OFK BERANE 0:0

48e minuut.
Lugonjić rent richting de bal. Lugonjić geeft een lange en hoge pass. Pavlović bereikt de bal nog maar net als eerste. Pavlović draait met de bal, schiet en ... Nenadić probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Klarić geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Radovanović de bal. Vojičić bereikt de bal nog maar net als eerste. Samardžić is nu in balbezit. Samardžić schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Bajčeta heeft problemen om de bal te vangen. Pejić rent richting de bal. Pejić probeert naar een medespeler te passen. Pandurević rent richting de bal. Pandurević geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: the legend tf 58%, OFK BERANE 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
the legend tf - OFK BERANE 0:0