Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Marko Latinovic FC HABRI
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
52% Spel op eigen helft 48%
4 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 16
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Šarović verovert de bal door een tackle van achteren. Šarović speelt de bal door. Savčić is nu in balbezit. Savčić haalt uit met een fantastische trap. Bjelić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Marko Latinovic FC - HABRI 0:1

10e minuut.
Vlahović onderschept slim de pass. Vilotić onderschept slim de pass. Tomašević rent richting de bal. Vilotić rent richting de bal. Vilotić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Marko Latinovic FC - HABRI 1:1

34e minuut.
Ninković verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Nedeljković. Ninković is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ninković zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Stupić is nu in balbezit. Tomašević onderschept slim de pass. Tomašević haalt uit met een fantastische trap. Saračević verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Tomašević rent richting de bal. Tomašević schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Marko Latinovic FC - HABRI 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Marko Latinovic FC 56%, HABRI 44%.
Marko Latinovic FC - HABRI 2:1

62e minuut.
Vlahović is nu in balbezit. Sekulić begaat een overtreding. Vlahović is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Vlahović met een snel genomen vrije trap. Tripković rent richting de bal. Savčić onderschept slim de pass. Savčić draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
Perović bereikt de bal nog maar net als eerste. Sekulić onderschept slim de pass. Sekulić speelt de bal door. Tomašević rent richting de bal. Tomašević draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Marko Latinovic FC 47%, HABRI 53%.
Marko Latinovic FC - HABRI 2:1