Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fk winner BOZO FC
Normal Tactiek Normal
43% Balbezit 57%
64% Spel op eigen helft 36%
7 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
12.7 gemiddelde waardering 14.3
unsatisfactory Schieten weak
unsatisfactory Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Bjelošević rent richting de bal. Eraković onderschept slim de pass. Eraković geeft de bal voor. Ivezić rent richting de bal. Ivezić haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

9e minuut.
Redžić is nu in balbezit. Redžić geeft een lange en hoge pass. Svitlica kopt de bal weg. Delić rent richting de bal. Delić schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Eraković is nu in balbezit. Bajčetić verovert de bal door een tackle van achteren. Bajčetić passt de bal in één keer door. Delić is nu in balbezit. Delić schiet op doel. Gojković kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
fk winner - BOZO FC 1:0

44e minuut.
Rašović is nu in balbezit. Rašović geeft een hoge lob. Bjelošević is nu in balbezit. Dragaš bereikt de bal nog maar net als eerste. Dragaš schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fk winner 58%, BOZO FC 42%.
fk winner - BOZO FC 1:0

48e minuut.
Daar is Lalićević, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rašović is nu in balbezit. Rašović speelt de bal door. Ivezić bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivezić haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Jokšić onderschept slim de pass. Dragaš is nu in balbezit. Dragaš passt de bal met de wreef. Ivezić is nu in balbezit. Ivezić draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Dragaš passt de bal in één keer door. Rašović rent richting de bal. Lalićević met een sublieme pass. Ivezić rent richting de bal. Ivezić draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fk winner 69%, BOZO FC 31%.
fk winner - BOZO FC 1:0