Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
OFK BERANE BOZO FC
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
52% Spel op eigen helft 48%
10 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.4 gemiddelde waardering 15.2
matig Schieten zwak
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Tripić speelt de bal door. Bajčeta bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajčeta passt de bal in één keer door. Pavlović bereikt de bal nog maar net als eerste. Pavlović schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Daar is Berdović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dragaš is nu in balbezit. Dragaš probeert naar een medespeler te passen. Ivezić bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivezić haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Bajčeta bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajčeta geeft een lange en hoge pass. Rudović is nu in balbezit. Pavlović verovert de bal door een tackle van achteren. Pavlović schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Pavlović is nu in balbezit. Pavlović schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
OFK BERANE - BOZO FC 1:0

14e minuut.
Rudović geeft een lange en hoge pass. Samardžić is nu in balbezit. Samardžić probeert naar een medespeler te passen. Pavlović rent richting de bal. Pavlović draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Dragaš kopt de bal weg. Rozić is nu in balbezit. Ivezić verovert de bal door een tackle van achteren. Ivezić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
OFK BERANE - BOZO FC 1:1

31e minuut.
Klarić controleert de bal met de borst. Samardžić is nu in balbezit. Tripić met een sublieme pass. Ivezić bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivezić haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Klarić met een sublieme pass. Pavlović is nu in balbezit. Samardžić is nu in balbezit. Pavlović bereikt de bal nog maar net als eerste. Pavlović schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Dragaš verovert de bal door een tackle van achteren. Dragaš passt de bal zonder na te denken. Ivezić rent richting de bal. Ivezić haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Adžić de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OFK BERANE 49%, BOZO FC 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
OFK BERANE - BOZO FC 1:1

65e minuut.
Đurašinović verovert de bal door een tackle van achteren. Eraković is nu in balbezit. Pavlović verovert de bal door een tackle van achteren. Samardžić rent richting de bal. Samardžić haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Samardžić rent richting de bal. Tripić verovert de bal door een tackle van achteren. Tripić speelt de bal door. Eraković rent richting de bal. Eraković haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
OFK BERANE - BOZO FC 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OFK BERANE 54%, BOZO FC 46%.
OFK BERANE - BOZO FC 1:2