Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
HABRI Odlucujuci
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
56% Spel op eigen helft 44%
10 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 17.4
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Šarović passt de bal met de wreef. Savčić rent richting de bal. Gurović verovert de bal door een tackle van achteren. Štuljić is nu in balbezit. Štuljić draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

7e minuut.
Gurović bereikt de bal nog maar net als eerste. Štuljić verovert de bal door een tackle van achteren. Štuljić speelt de bal door. Savčić bereikt de bal nog maar net als eerste. Savčić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
HABRI - Odlucujuci 1:0

9e minuut.
Perović rent richting de bal. Dragišić verovert de bal door een tackle van achteren. Dragišić met een sublieme pass. Ognjenović bereikt de bal nog maar net als eerste. Ognjenović schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Vladušić met de inworp. Štuljić is nu in balbezit. Štuljić draait met de bal, schiet en ... Savčić krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.

21e minuut.
Nedeljković is nu in balbezit. Janjušić is nu in balbezit. Nedeljković maakt een afschuwelijke overtreding. Nedeljković krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Bajić geeft een lange en hoge pass. Perović bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Ognjenović zijn tegenspeler op de grond. Ognjenović krijgt een gele kaart. Perović raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Perović kan niet meer verder spelen. Vladičić komt het veld opgelopen.

39e minuut.
Rudović kopt de bal weg. Klungelig pakt Stevović de bal. Šarović bereikt de bal nog maar net als eerste. Stevović is nu in balbezit. Stevović haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Vladičić speelt de bal door. Drašković is nu in balbezit. Drašković geeft de bal voor. Ognjenović bereikt de bal nog maar net als eerste. Ognjenović draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HABRI 64%, Odlucujuci 36%.
HABRI - Odlucujuci 1:0

49e minuut.
Janjušić probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ognjenović kopt de bal weg. Stevović is nu in balbezit. Ognjenović rent richting de bal. Ognjenović schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
HABRI - Odlucujuci 1:1

52e minuut.
Vladičić rent richting de bal. Drašković verovert de bal door een tackle van achteren. Drašković passt de bal zonder na te denken. Ognjenović is nu in balbezit. Ognjenović draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Vlahović is nu in balbezit. Vlahović met een sublieme pass. Dragišić bereikt de bal nog maar net als eerste. Vladičić onderschept slim de pass. Vladičić geeft een lange en hoge pass. Vitakić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Bandić trapt de bal weg van het doel. Janjušić speelt de bal door. Ognjenović probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ognjenović haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Čvorović geeft een lange en hoge pass. Dragišić kopt de bal weg. Štuljić speelt de bal door. Savčić bereikt de bal nog maar net als eerste. Savčić draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Štuljić is nu in balbezit. Štuljić passt de bal zonder na te denken. Gurović rent richting de bal. Savčić onderschept slim de pass. Savčić schiet op doel. Vitakić bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HABRI 48%, Odlucujuci 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
HABRI - Odlucujuci 1:1