Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Marko Latinovic FC Fk Zovice
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
44% Spel op eigen helft 56%
8 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 17.7
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen hopeloos
waardeloos Verdedigen hopeloos


21e minuut.
Babić geeft de bal voor. Međedović speelt de bal door. Krunić rent richting de bal. Gardašević is nu in balbezit. Gardašević schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Ninković rent richting de bal. Ninković probeert naar een medespeler te passen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mijatović met de inworp. Grahovac geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal.

28e minuut.
Gardašević verovert de bal door een tackle van achteren. Krunić is nu in balbezit. Gardašević bereikt de bal nog maar net als eerste. Krunić bereikt de bal nog maar net als eerste. Krunić haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

35e minuut.
Grahovac onderschept slim de pass. Klungelig pakt Grahovac de bal. Grahovac passt de bal in één keer door. Gardašević is nu in balbezit. Gardašević draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Marko Latinovic FC 54%, Fk Zovice 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Marko Latinovic FC - Fk Zovice 0:0

58e minuut.
Vilotić rent richting de bal. Vukašinović legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Vilotić raakt geblesseerd tijdens het duel. Vilotić zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Lakić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Marko Latinovic FC - Fk Zovice 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Marko Latinovic FC 35%, Fk Zovice 65%.
Marko Latinovic FC - Fk Zovice 1:0