Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fk Zovice Marko Latinovic FC
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
57% Spel op eigen helft 43%
3 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.5 gemiddelde waardering 16.7
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
hopeloos Verdedigen hopeloos


2e minuut.
Tomović geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Novović de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Tomović zal de hoekschop nemen. Tomašević krijgt zijn hoofd ertegen. Šurbatović probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

7e minuut.
Anđus probeert naar een medespeler te passen. Tomašević rent richting de bal. Novović onderschept slim de pass. Vilotić is nu in balbezit. Vilotić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fk Zovice - Marko Latinovic FC 0:1

13e minuut.
Grahovac passt de bal in één keer door. Vilotić is nu in balbezit. Tomašević bereikt de bal nog maar net als eerste. Vilotić rent richting de bal. Vilotić schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Ninković is nu in balbezit. Grahovac verovert de bal door een tackle van achteren. Grahovac geeft de bal voor. Parezanović rent richting de bal. Parezanović haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Grahovac onderschept slim de pass. Grahovac met een sublieme pass. Mijatović is nu in balbezit. Vilotić onderschept slim de pass. Vilotić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fk Zovice - Marko Latinovic FC 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fk Zovice 67%, Marko Latinovic FC 33%.
Fk Zovice - Marko Latinovic FC 0:2

60e minuut.
Vukašinović trapt de bal weg van het doel. Dimitrijević rent richting de bal. Dimitrijević passt de bal in één keer door. Parezanović is nu in balbezit. Parezanović schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fk Zovice 48%, Marko Latinovic FC 52%.
Fk Zovice - Marko Latinovic FC 0:2