Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Odlucujuci BOZO FC
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
44% Spel op eigen helft 56%
13 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 16
waardeloos Schieten zwak
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


3e minuut.
Jokšić met een snelle inworp. Dragaš bereikt de bal nog maar net als eerste. Dragaš geeft een hoge lob. Ivezić maakt een snoekduik en kopt de bal. Vitakić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Odlucujuci - BOZO FC 0:1

8e minuut.
Svilanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Đurašinović verovert de bal door een tackle van achteren. Đurašinović geeft een hoge lob. Rašović kopt de bal weg. Ivezić bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Rudović verovert de bal door een tackle van achteren. Rudović passt de bal in één keer door. Dragišić speelt de bal door. Svilanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Svilanović haalt uit met een fantastische trap. Gojković verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Bajić bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajić geeft een lange en hoge pass. Rudović is nu in balbezit. Rudović geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Bakočević de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Rudović geeft een lange en hoge pass. Inworp. Bajić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Stevović bereikt de bal nog maar net als eerste. Stevović draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Banković geeft een lange en hoge pass. Gurović heeft problemen om de bal te vangen. Jokšić met een sublieme pass. Ivezić is nu in balbezit. Ivezić schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Odlucujuci 53%, BOZO FC 47%.
Odlucujuci - BOZO FC 0:1

50e minuut.
Svilanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Đurašinović bereikt de bal nog maar net als eerste. Đurašinović geeft een lange en hoge pass. Dragišić is nu in balbezit. Dragišić geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Na een snelle pass probeert Čvorović de bal onder controle te krijgen. Dragaš is nu in balbezit. Janjušić probeert naar een medespeler te passen. Svilanović rent richting de bal. Svilanović schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Odlucujuci - BOZO FC 1:1

65e minuut.
Čvorović geeft de bal voor. Banković rent richting de bal. Dragišić tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dragišić krijgt een gele kaart.

72e minuut.
Dragaš met een sublieme pass. Ivezić rent richting de bal. Čvorović is nu in balbezit. Ivezić verovert de bal door een tackle van achteren. Ivezić draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Rudović geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bajić met de inworp. Stevović is nu in balbezit. Stevović draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Odlucujuci 34%, BOZO FC 66%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Odlucujuci - BOZO FC 1:1