Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BOZO FC Odlucujuci
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
64% Spel op eigen helft 36%
5 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.8 gemiddelde waardering 18
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


5e minuut.
Gurović geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jokšić met de inworp. Dragaš heeft problemen om de bal te vangen. Dragaš draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

7e minuut.
Dragišić rent richting de bal. Rašović verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Drašković. Rašović is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Tripić met een snel genomen vrije trap.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Rudović rent richting de bal. Tripić begaat een overtreding. Rudović is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Drašković met een snel genomen vrije trap. Bakočević is nu in balbezit. Ognjenović onderschept slim de pass. Ognjenović haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

20e minuut.
Eraković bereikt de bal nog maar net als eerste. Janjušić verovert de bal door een tackle van achteren. Janjušić geeft de bal voor. Ognjenović bereikt de bal nog maar net als eerste. Ognjenović draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Janjušić geeft de bal voor. Rudović is nu in balbezit. Rudović probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Dragišić de bal. Dragišić geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Rašović rent richting de bal. Rudović onderschept slim de pass. Rudović probeert naar een medespeler te passen. Dragišić is nu in balbezit. Dragišić geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ognjenović springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
BOZO FC - Odlucujuci 0:1

45e minuut.
Rudović kopt de bal weg. Klungelig pakt Eraković de bal. Eraković met een sublieme pass. Klungelig pakt Ognjenović de bal. Ognjenović haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BOZO FC 68%, Odlucujuci 32%.
BOZO FC - Odlucujuci 0:1

46e minuut.
Rudović rent richting de bal. Dragaš onderschept slim de pass. Dragaš passt de bal in één keer door. Ivezić rent richting de bal. Ivezić schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

47e minuut.
Tripić kopt de bal weg. Janjušić is nu in balbezit. Janjušić passt de bal met de wreef. Ognjenović heeft problemen om de bal te vangen. Ognjenović haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Rudović geeft een hoge lob. Gurović kopt de bal weg. Ivezić bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivezić haalt uit met een fantastische trap. Vitakić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Eraković bereikt de bal nog maar net als eerste. Ognjenović onderschept slim de pass. Stevović bereikt de bal nog maar net als eerste. Ognjenović is nu in balbezit. Ognjenović draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

74e minuut.
Rudović kopt de bal weg. Banković probeert de bal aan de voet te houden. Ognjenović bereikt de bal nog maar net als eerste. Ognjenović schiet op doel. Gojković maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
BOZO FC - Odlucujuci 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BOZO FC 60%, Odlucujuci 40%.
BOZO FC - Odlucujuci 0:2