Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
OFK BERANE HABRI
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
44% Spel op eigen helft 56%
4 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.3 gemiddelde waardering 15.3
average Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


2e minuut.
Klarić passt de bal in één keer door. Pavlović rent richting de bal. Bandić onderschept slim de pass. Samardžić verovert de bal door een tackle van achteren. Samardžić draait met de bal, schiet en ... Saračević bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
OFK BERANE - HABRI 1:0

18e minuut.
Šarović geeft een hoge lob. Vladušić bereikt de bal nog maar net als eerste. Berdović maakt een afschuwelijke overtreding. Berdović krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Klarić is nu in balbezit. Klarić met een sublieme pass. Škuletić rent richting de bal. Štuljić is nu in balbezit. Štuljić haalt uit met een fantastische trap. Čusto probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Klarić heeft problemen om de bal te vangen. Savčić is nu in balbezit. Klarić legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Klarić krijgt een gele kaart. Savčić is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Štuljić neemt zijn aanloop. Čusto probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
OFK BERANE - HABRI 1:1

25e minuut.
Štuljić is nu in balbezit. Škuletić begaat een overtreding. Štuljić is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Vlahović zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Adžić rent richting de bal. Savčić onderschept slim de pass. Savčić haalt uit met een fantastische trap. Čusto bokst de bal weg.

31e minuut.
Štuljić heeft problemen om de bal te vangen. Štuljić geeft een hoge lob. Savčić bereikt de bal nog maar net als eerste. Savčić haalt uit met een fantastische trap. Čusto probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
OFK BERANE - HABRI 1:2

34e minuut.
Štuljić speelt de bal door. Savčić is nu in balbezit. Rozić is nu in balbezit. Savčić onderschept slim de pass. Savčić schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OFK BERANE 42%, HABRI 58%.
OFK BERANE - HABRI 1:2

49e minuut.
Bandić trapt de bal weg. Štuljić heeft problemen om de bal te vangen. Štuljić probeert naar een medespeler te passen. Savčić is nu in balbezit. Savčić haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Pavlović is nu in balbezit. Perović is nu in balbezit. Pavlović onderschept slim de pass. Pavlović schiet op doel. Na een snelle pass probeert Stupić de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Bandić geeft de bal voor. Savčić heeft problemen om de bal te vangen. Štuljić bereikt de bal nog maar net als eerste. Štuljić schiet op doel. Rozić probeert de bal aan de voet te houden. De bal raakt de paal.

77e minuut.
Vlahović rent richting de bal. Klarić onderschept slim de pass. Klarić speelt de bal door. Pavlović is nu in balbezit. Stupić met een sublieme pass.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
OFK BERANE - HABRI 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OFK BERANE 45%, HABRI 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
OFK BERANE - HABRI 2:2