Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
the legend tf Marko Latinovic FC
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
40% Spel op eigen helft 60%
8 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.8 gemiddelde waardering 16.4
hopeless Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


21e minuut.
Stanojković met de inworp. Vilotić rent richting de bal. Novović legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Vilotić is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Vilotić legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Nenadić trapt de bal weg. Divić kopt de bal weg. Pandurević is nu in balbezit. Vlatković rent richting de bal. Vlatković schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
the legend tf - Marko Latinovic FC 1:0

30e minuut.
Pandurević rent richting de bal. Ninković tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pandurević is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Novović zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Vlatković is nu in balbezit. Vlatković haalt uit met een fantastische trap. Bjelić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Babić geeft de bal voor. Pejić speelt de bal door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Anđus zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tomović geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: the legend tf 43%, Marko Latinovic FC 57%.
the legend tf - Marko Latinovic FC 1:0

47e minuut.
Radovanović geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Anđus de bal onder controle te krijgen. Janjušić bereikt de bal nog maar net als eerste. Janjušić schiet op doel. Bjelić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
the legend tf - Marko Latinovic FC 2:0

58e minuut.
Ninić bereikt de bal nog maar net als eerste. Ninić passt de bal met de wreef. Pandurević rent richting de bal. Vlatković bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlatković haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Stanojković met de inworp. Daar is Novović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vilotić is nu in balbezit. Vilotić haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: the legend tf 38%, Marko Latinovic FC 62%.
the legend tf - Marko Latinovic FC 2:0