Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fk winner Fk Zovice
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
44% Spel op eigen helft 56%
11 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
13.3 gemiddelde waardering 16.7
waardeloos Schieten slecht
waardeloos Passen hopeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


5e minuut.
Simić rent richting de bal. Simić geeft een hoge lob. Međedović is nu in balbezit. Živanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Živanović schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Gardašević rent richting de bal. Redžić bereikt de bal nog maar net als eerste. Gardašević maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Gardašević naar de kleedkamers voor een vroege douche.

10e minuut.
Redžić bereikt de bal nog maar net als eerste. Redžić passt de bal in één keer door. Parezanović is nu in balbezit. Parezanović draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Žeravica de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal.

25e minuut.
Na een snelle pass probeert Vukašinović de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Svitlica zal de hoekschop nemen. Bajčetić bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajčetić geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Delić springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Šurbatović probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fk winner 42%, Fk Zovice 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
fk winner - Fk Zovice 0:0

57e minuut.
Bjelošević geeft een lange en hoge pass. Svitlica kopt de bal weg. Delić rent richting de bal. Živanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Živanović haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fk winner 45%, Fk Zovice 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
fk winner - Fk Zovice 0:0