Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
the legend tf HABRI
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
47% Spel op eigen helft 53%
8 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.5 gemiddelde waardering 16
hopeloos Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Pandurević rent richting de bal. Vlahović rent richting de bal. Vlahović geeft een hoge lob. Klungelig pakt Savčić de bal. Savčić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
the legend tf - HABRI 0:1

13e minuut.
Perović is nu in balbezit. Perović probeert naar een medespeler te passen. Stupić bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlatković onderschept slim de pass. Vlatković schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
the legend tf - HABRI 1:1

14e minuut.
Savčić speelt de bal door. Klungelig pakt Lušić de bal. Vlahović bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlatković onderschept slim de pass. Vlatković haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Ranović rent richting de bal. Vlahović bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlahović probeert naar een medespeler te passen. Savčić bereikt de bal nog maar net als eerste. Savčić draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Nedeljković onderschept slim de pass. Vlahović rent richting de bal. Pandurević verovert de bal door een tackle van achteren. Pandurević draait met de bal, schiet en ... Saračević maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
the legend tf - HABRI 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: the legend tf 38%, HABRI 62%.
the legend tf - HABRI 2:1

59e minuut.
Ranović geeft een lange en hoge pass. Lugonjić heeft problemen om de bal te vangen. Savčić bereikt de bal nog maar net als eerste. Savčić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
the legend tf - HABRI 2:2

78e minuut.
Ranović rent richting de bal. Vojičić rent richting de bal. Vojičić passt de bal met de wreef. Savčić rent richting de bal. Savčić schiet op doel. Nenadić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

87e minuut.
Pandurević rent richting de bal. Pandurević passt de bal met de wreef. Bandić heeft problemen om de bal te vangen. Vlatković rent richting de bal. Vlatković schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
the legend tf - HABRI 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: the legend tf 57%, HABRI 43%.
the legend tf - HABRI 3:2