Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Marko Latinovic FC OFK BERANE
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
56% Spel op eigen helft 44%
5 Doelpogingen 15
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.6 gemiddelde waardering 19.2
slecht Schieten zwak
hopeloos Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


3e minuut.
Stulić is nu in balbezit. Vilotić verovert de bal door een tackle van achteren. Janković rent richting de bal. Vilotić onderschept slim de pass. Vilotić draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Ninković speelt de bal door. Tripković is nu in balbezit. Pavlović onderschept slim de pass. Pavlović draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Marko Latinovic FC - OFK BERANE 0:1

20e minuut.
Pavlović verovert de bal door een tackle van achteren. Babić onderschept slim de pass. Ninić rent richting de bal. Stulić bereikt de bal nog maar net als eerste. Stulić schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Stanojković bereikt de bal nog maar net als eerste. Stanojković passt de bal met de wreef. Pavlović is nu in balbezit. Samardžić is nu in balbezit. Samardžić draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Marko Latinovic FC 62%, OFK BERANE 38%.
Marko Latinovic FC - OFK BERANE 0:1

52e minuut.
Adžić geeft de bal voor. Milanović speelt de bal door. Daar is Plavšić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pavlović is nu in balbezit. Pavlović haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Tomašević rent richting de bal. Vilotić bereikt de bal nog maar net als eerste. Janković verovert de bal door een tackle van achteren. Tomašević is nu in balbezit. Tomašević schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Samardžić raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Parežanin komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Plavšić geeft een hoge lob. Ninić probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pavlović bereikt de bal nog maar net als eerste. Parežanin rent richting de bal. Parežanin draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Babić verovert de bal door een tackle van achteren. Parežanin bereikt de bal nog maar net als eerste. Parežanin passt de bal met de wreef. Pavlović rent richting de bal. Pavlović schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Ninić verovert de bal door een tackle van achteren. Ninić met een sublieme pass. Vilotić bereikt de bal nog maar net als eerste. Vilotić schiet op doel. Na een snelle pass probeert Rozić de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Tomašević probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Adžić tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tomašević is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Babić met een snel genomen vrije trap. Stanojković bereikt de bal nog maar net als eerste. Stanojković geeft een lange en hoge pass. Tomović bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomović speelt de bal door.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Parežanin is nu in balbezit. Pavlović bereikt de bal nog maar net als eerste. Parežanin bereikt de bal nog maar net als eerste. Parežanin haalt uit met een fantastische trap. Bjelić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Marko Latinovic FC - OFK BERANE 0:2

88e minuut.
Pavlović bereikt de bal nog maar net als eerste. Ninić is nu in balbezit. Pavlović maakt een afschuwelijke overtreding. Pavlović krijgt een gele kaart. Ninić raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Marko Latinovic FC 51%, OFK BERANE 49%.
Marko Latinovic FC - OFK BERANE 0:2