Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
OFK BERANE Marko Latinovic FC
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
47% Spel op eigen helft 53%
9 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 16.4
zwak Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


5e minuut.
Ninić verovert de bal door een tackle van achteren. Vilotić is nu in balbezit. Vilotić passt de bal in één keer door. Tomašević is nu in balbezit. Tomašević haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Pavlović rent richting de bal. Parežanin is nu in balbezit. Sekulić verovert de bal door een tackle van achteren. Pavlović rent richting de bal. Pavlović schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
OFK BERANE - Marko Latinovic FC 1:0

17e minuut.
Klarić passt de bal in één keer door. Tomašević heeft problemen om de bal te vangen. Adžić bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomašević verovert de bal door een tackle van achteren. Tomašević schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Sekulić rent richting de bal. Sekulić passt de bal in één keer door. Vilotić bereikt de bal nog maar net als eerste. Vilotić draait met de bal, schiet en ... Čusto maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
OFK BERANE - Marko Latinovic FC 1:1

27e minuut.
Daar is Stulić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vilotić is nu in balbezit. Tomašević is nu in balbezit. Vilotić bereikt de bal nog maar net als eerste. Vilotić schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Klungelig pakt Pavlović de bal. Bajčeta bereikt de bal nog maar net als eerste. Tripković bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajčeta onderschept slim de pass. Bajčeta geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Daar is Sekulić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Parežanin rent richting de bal. Sekulić maakt een afschuwelijke overtreding. Sekulić krijgt een gele kaart. Parežanin wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Parežanin kan niet meer verder spelen. Janković komt het veld opgelopen.

39e minuut.
Anđus verovert de bal door een tackle van achteren. Tomović bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomović probeert naar een medespeler te passen. Tomašević rent richting de bal. Tomašević draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OFK BERANE 45%, Marko Latinovic FC 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
OFK BERANE - Marko Latinovic FC 1:1

48e minuut.
Rozić geeft een hoge lob. Tripković kopt de bal weg. Milanović rent richting de bal. Daar is Anđus, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Anđus geeft een lange en hoge pass. Čusto probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Tomašević is nu in balbezit. Tomašević schiet op doel. De bal raakt de paal.

71e minuut.
Rozić geeft een lange en hoge pass. Plavšić bereikt de bal nog maar net als eerste. Pavlović onderschept slim de pass. Janković is nu in balbezit. Janković draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Stulić passt de bal in één keer door. Milanović rent richting de bal. Tomović maakt een afschuwelijke overtreding. Tomović krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OFK BERANE 49%, Marko Latinovic FC 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
OFK BERANE - Marko Latinovic FC 1:1