Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Odlucujuci fk winner
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
35% Spel op eigen helft 65%
11 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 13.1
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen waardeloos
hopeloos Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Janjušić met een sublieme pass. Bajić rent richting de bal. Bajić passt de bal met de wreef. Ognjenović bereikt de bal nog maar net als eerste. Ognjenović draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Odlucujuci - fk winner 1:0

4e minuut.
Simić met de inworp. Bjelošević bereikt de bal nog maar net als eerste. Bjelošević met een sublieme pass. Delić is nu in balbezit. Delić draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

5e minuut.
Bjelošević kopt de bal weg. Drašković is nu in balbezit. Drašković geeft een lange en hoge pass. Dragišić is nu in balbezit. Dragišić met een sublieme pass.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Stevović passt de bal met de wreef. Bajić rent richting de bal. Bajić haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Žeravica de bal onder controle te krijgen. Ratković maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Odlucujuci - fk winner 2:0

21e minuut.
Rudović verovert de bal door een tackle van achteren. Rudović speelt de bal door. Ognjenović rent richting de bal. Ognjenović haalt uit met een fantastische trap. Žeravica probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Redžić is nu in balbezit. Bajić verovert de bal door een tackle van achteren. Bajić passt de bal zonder na te denken. Ognjenović is nu in balbezit. Ognjenović schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Odlucujuci - fk winner 3:0

40e minuut.
Janjušić verovert de bal door een tackle van achteren. Janjušić geeft een lange en hoge pass. Daar is Krunić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ognjenović bereikt de bal nog maar net als eerste. Ognjenović draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Odlucujuci - fk winner 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Odlucujuci 41%, fk winner 59%.
Odlucujuci - fk winner 4:0

70e minuut.
Gurović zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Janjušić is nu in balbezit. Janjušić geeft een lange en hoge pass. Dragišić bereikt de bal nog maar net als eerste. Dragišić draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Dragišić zal de hoekschop nemen. Janjušić kopt de bal weg. Bajić rent richting de bal. Bajić geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Simić onderschept slim de pass. Stevović is nu in balbezit. Stevović passt de bal in één keer door. Ognjenović is nu in balbezit. Ognjenović schiet op doel. Ratković kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Odlucujuci 29%, fk winner 71%.
Odlucujuci - fk winner 4:0