Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BOZO FC the legend tf
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
47% Spel op eigen helft 53%
8 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 3
3 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.3 gemiddelde waardering 16.5
slecht Schieten hopeloos
waardeloos Passen slecht
zwak Verdedigen zwak


3e minuut.
Nenadić speelt de bal door. Daar is Sredić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vlatković bereikt de bal nog maar net als eerste. Pandurević bereikt de bal nog maar net als eerste. Pandurević haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BOZO FC - the legend tf 0:1

13e minuut.
Dragaš is nu in balbezit. Radovanović verovert de bal door een tackle van achteren. Sredić speelt de bal door. Vlatković is nu in balbezit. Vlatković haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Đurašinović geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Divić met de inworp. Pandurević is nu in balbezit. Pandurević geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Doeltrap. Gojković trapt de bal weg. Vojičić kopt de bal weg. Pandurević controleert de bal met de borst. Pandurević schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Radovanović passt de bal met de wreef. Vojičić is nu in balbezit. Tripić begaat een overtreding. Tripić krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Rudović geeft een hoge lob. Pejić rent richting de bal. Jokšić maakt een afschuwelijke overtreding. Jokšić krijgt een gele kaart. Pejić is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Pejić met een snel genomen vrije trap. Vlatković krijgt zijn hoofd ertegen. Gojković probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Radovanović is nu in balbezit. Dragaš onderschept slim de pass. Dragaš speelt de bal door. Ivezić bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivezić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
BOZO FC - the legend tf 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BOZO FC 48%, the legend tf 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
BOZO FC - the legend tf 1:1

52e minuut.
Vlatković rent richting de bal. Vlatković passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Bakočević de bal. Vlatković verovert de bal door een tackle van achteren. Vlatković schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Jokšić controleert de bal met de borst. Radovanović is nu in balbezit. Jokšić tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Jokšić krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Radovanović wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

60e minuut.
Banković kopt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Divić met een snelle inworp. Pandurević bereikt de bal nog maar net als eerste. Pandurević geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Tripić onderschept slim de pass. Tripić speelt de bal door. Rudović met een sublieme pass. Ivezić bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivezić schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BOZO FC 47%, the legend tf 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
BOZO FC - the legend tf 1:1