Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
HABRI Fk Zovice
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
44% Spel op eigen helft 56%
13 Doelpogingen 8
4 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 16.3
slecht Schieten slecht
zwak Passen hopeloos
waardeloos Verdedigen hopeloos


10e minuut.
Lušić raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Vladičić komt het veld opgelopen.

13e minuut.
Vukašinović trapt de bal weg van het doel. Lubura kopt de bal weg. Ranović bereikt de bal nog maar net als eerste. Ranović geeft de bal voor. Medojević kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Medojević met de inworp. Vladičić bereikt de bal nog maar net als eerste. Bojanić legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Bojanić krijgt een gele kaart. Vladičić raakt geblesseerd tijdens het duel. Vladičić kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
HABRI - Fk Zovice 1:0

16e minuut.
Grahovac heeft problemen om de bal te vangen. Grahovac speelt de bal door. Ćirković rent richting de bal. Savčić onderschept slim de pass. Savčić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
HABRI - Fk Zovice 2:0

21e minuut.
Bojanić bereikt de bal nog maar net als eerste. Bojanić passt de bal met de wreef. Parezanović rent richting de bal. Gardašević bereikt de bal nog maar net als eerste. Gardašević schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Ćirković bereikt de bal nog maar net als eerste. Vladičić verovert de bal door een tackle van achteren. Vladičić passt de bal in één keer door. Savčić rent richting de bal. Savčić haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

39e minuut.
Na een snelle pass probeert Grahovac de bal onder controle te krijgen. Perović onderschept slim de pass. Perović geeft een lange en hoge pass. Savčić rent richting de bal. Savčić haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Stupić geeft een hoge lob. Inworp. Grahovac met een snelle inworp. Gardašević rent richting de bal. Gardašević haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HABRI 45%, Fk Zovice 55%.
HABRI - Fk Zovice 2:0

60e minuut.
Ćirković rent richting de bal. Vladičić verovert de bal door een tackle van achteren. Vladičić passt de bal in één keer door. Savčić rent richting de bal. Savčić schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Lubura verovert de bal door een tackle van achteren. Lubura passt de bal in één keer door. Savčić is nu in balbezit. Vladičić bereikt de bal nog maar net als eerste. Vladičić haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
HABRI - Fk Zovice 3:0

68e minuut.
Gardašević speelt de bal door. Parezanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Stupić tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Stupić krijgt een gele kaart.

74e minuut.
Parezanović rent richting de bal. Gardašević bereikt de bal nog maar net als eerste. Perović bereikt de bal nog maar net als eerste. Parezanović rent richting de bal. Parezanović haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HABRI 43%, Fk Zovice 57%.
HABRI - Fk Zovice 3:0