Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Marko Latinovic FC Odlucujuci
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
57% Spel op eigen helft 43%
5 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.7 gemiddelde waardering 20.1
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen weak
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Janjušić speelt de bal door. Svilanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Svilanović met een sublieme pass. Ognjenović bereikt de bal nog maar net als eerste. Ognjenović haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Dragišić rent richting de bal. Dragišić passt de bal met de wreef. Ognjenović rent richting de bal. Ognjenović schiet op doel. Bjelić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Marko Latinovic FC - Odlucujuci 0:1

18e minuut.
Rudović is nu in balbezit. Rudović speelt de bal door. Ognjenović is nu in balbezit. Ognjenović draait met de bal, schiet en ... Tripković probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Rudović passt de bal zonder na te denken. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ninković met een snelle inworp. Klungelig pakt Stanojković de bal. Stanojković schiet op doel. Vitakić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Svilanović rent richting de bal. Ognjenović bereikt de bal nog maar net als eerste. Svilanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Svilanović schiet op doel. Bjelić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Janjušić met een sublieme pass. Ognjenović bereikt de bal nog maar net als eerste. Ognjenović schiet op doel. Tripković probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Marko Latinovic FC - Odlucujuci 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Marko Latinovic FC 66%, Odlucujuci 34%.
Marko Latinovic FC - Odlucujuci 0:2

57e minuut.
Svilanović rent richting de bal. Ninić is nu in balbezit. Svilanović begaat een overtreding. Svilanović krijgt een gele kaart.

59e minuut.
Dragišić probeert naar een medespeler te passen. Svilanović rent richting de bal. Babić maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Babić naar de kleedkamers voor een vroege douche. Svilanović is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Janjušić zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Dragišić kopt de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Stanojković kopt de bal weg. Daar is Tomašević, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rudović met een sublieme pass. Ognjenović bereikt de bal nog maar net als eerste. Ognjenović schiet op doel. De bal raakt de paal. Bjelić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Marko Latinovic FC - Odlucujuci 0:3

74e minuut.
Gurović bereikt de bal nog maar net als eerste. Gurović geeft de bal voor. Dragišić probeert de bal met de borst te controleren. Ninić bereikt de bal nog maar net als eerste. Ninić geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Drašković is nu in balbezit. Stanojković verovert de bal door een tackle van achteren. Stanojković speelt de bal door. Tomašević rent richting de bal. Tomašević haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Marko Latinovic FC 47%, Odlucujuci 53%.
Marko Latinovic FC - Odlucujuci 0:3