Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
7yyj indianajones
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
35% Spel op eigen helft 65%
16 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 14.8
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen weak


2e minuut.
Mururi geeft een lange en hoge pass. Kamzee bereikt de bal nog maar net als eerste. Kamzee geeft een hoge lob. Cheruiyot rent richting de bal. Cheruiyot schiet op doel. Paal!

3e minuut.
Kimani geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kamzee zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Omwayo is nu in balbezit. Omwayo draait met de bal, schiet en ... Paal!

21e minuut.
Wandaba met een harde bal richting middenveld. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kirop zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kamzee is nu in balbezit. Kamzee geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Omwayo onderschept slim de pass. Omwayo speelt de bal door. Wandaba rent richting de bal. Cheruiyot verovert de bal door een tackle van achteren. Cheruiyot schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Kirop speelt de bal door. Kamzee bereikt de bal nog maar net als eerste. Kamzee passt de bal zonder na te denken. Omwayo bereikt de bal nog maar net als eerste. Omwayo schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
7yyj - indianajones 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 7yyj 29%, indianajones 71%.
7yyj - indianajones 1:0

53e minuut.
Omwayo onderschept slim de pass. Cheruiyot is nu in balbezit. Sang rent richting de bal. Cheruiyot verovert de bal door een tackle van achteren. Cheruiyot draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

64e minuut.
Wandaba geeft de bal voor. Thuku bereikt de bal nog maar net als eerste. Thuku passt de bal met de wreef. Cheruiyot is nu in balbezit. Cheruiyot haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
7yyj - indianajones 2:0

72e minuut.
Njoka bereikt de bal nog maar net als eerste. Njoka geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Matuma met de inworp. Omwayo speelt de bal door.
GOOOAAAAAAL!!!
7yyj - indianajones 3:0

88e minuut.
Ivuti passt de bal met de wreef. Kirop is nu in balbezit. Kirop passt de bal met de wreef. Cheruiyot bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheruiyot haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
7yyj - indianajones 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 7yyj 40%, indianajones 60%.
7yyj - indianajones 4:0