Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mighty Spurz ramba
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
39% Spel op eigen helft 61%
11 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 13.7
poor Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Gacharia rent richting de bal. Okayu bereikt de bal nog maar net als eerste. Lorupe onderschept slim de pass. Gacharia onderschept slim de pass. Gacharia schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Kahangi onderschept slim de pass. Kahangi passt de bal in één keer door. Matilu rent richting de bal. Okayu onderschept slim de pass. Okayu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Akii-Bua is nu in balbezit. Akii-Bua passt de bal in één keer door. Ayuko is nu in balbezit. Gichure onderschept slim de pass. Gichure schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Gacharia geeft een lange en hoge pass. De bal rolt over de achterlijn. Gichonga trapt de bal weg van het doel. Kahangi kopt de bal weg. Okayu geeft de bal voor. Gichonga probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kahangi met een snelle inworp. Theuri bereikt de bal nog maar net als eerste. Theuri geeft de bal voor. Okayu krijgt zijn hoofd ertegen. Gichonga bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Mighty Spurz - ramba 0:1

30e minuut.
Na een snelle pass probeert Akii-Bua de bal onder controle te krijgen. Yongo rent richting de bal. Zaman tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Zaman krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Okayu heeft problemen om de bal te vangen. Gacharia is nu in balbezit. Mariuki verovert de bal door een tackle van achteren. Okayu onderschept slim de pass. Okayu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Kisulu raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Mumba komt het veld opgelopen.

43e minuut.
Gitonga is nu in balbezit. Gichure onderschept slim de pass. Gichure passt de bal in één keer door. Akii-Bua bereikt de bal nog maar net als eerste. Akii-Bua haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Mighty Spurz - ramba 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mighty Spurz 40%, ramba 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Mighty Spurz - ramba 1:1

46e minuut.
Ereng bereikt de bal nog maar net als eerste. Gichure is nu in balbezit. Akii-Bua rent richting de bal. Gichure is nu in balbezit. Gichure haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Mariuki bereikt de bal nog maar net als eerste. Mariuki passt de bal met de wreef. Gichure is nu in balbezit. Akii-Bua rent richting de bal. Akii-Bua haalt uit met een fantastische trap. Paal!

63e minuut.
Gacharia heeft problemen om de bal te vangen. Mariuki bereikt de bal nog maar net als eerste. Mariuki geeft een lange en hoge pass. Gichure is nu in balbezit. Gichure schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Gichonga trapt de bal weg. Akii-Bua kopt de bal weg. Gitonga kan de bal niet met de borst controleren. Gichure bereikt de bal nog maar net als eerste. Gichure haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mighty Spurz - ramba 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mighty Spurz 38%, ramba 62%.
Mighty Spurz - ramba 2:1