Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ramba Mighty Spurz
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
68% Spel op eigen helft 32%
6 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
13.4 gemiddelde waardering 19.4
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


13e minuut.
Gichure heeft problemen om de bal te vangen. Kisulu is nu in balbezit. Gichure verovert de bal door een tackle van achteren. Gichure schiet op doel. Na een snelle pass probeert Ayuko de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Kahangi rent richting de bal. Kahangi probeert naar een medespeler te passen. Matilu bereikt de bal nog maar net als eerste. Okayu verovert de bal door een tackle van achteren. Okayu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Gichonga trapt de bal weg van het doel. Daar is Gacharia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Okayu is nu in balbezit. Okayu draait met de bal, schiet en ... Gichonga probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Chipkemie passt de bal in één keer door. Gacharia bereikt de bal nog maar net als eerste. Gacharia passt de bal in één keer door. Okayu bereikt de bal nog maar net als eerste. Okayu schiet op doel. Gichonga kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

25e minuut.
Mariuki met een sublieme pass. Tengelei rent richting de bal. Tengelei probeert naar een medespeler te passen. Gichure bereikt de bal nog maar net als eerste. Gichure schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
ramba - Mighty Spurz 0:1

32e minuut.
Ereng bereikt de bal nog maar net als eerste. Mariuki verovert de bal door een tackle van achteren. Mariuki speelt de bal door. Klungelig pakt Gichure de bal. Gichure schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ramba - Mighty Spurz 0:2

35e minuut.
Kahangi passt de bal in één keer door. Okayu bereikt de bal nog maar net als eerste. Okayu passt de bal zonder na te denken. Gichure rent richting de bal. Gichure schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ramba 63%, Mighty Spurz 37%.
ramba - Mighty Spurz 0:2

61e minuut.
Kahangi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kahangi geeft de bal voor. Okayu is nu in balbezit. Okayu schiet op doel. Matilu kopt de bal weg. Gichonga probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

64e minuut.
Ayuko geeft een hoge lob. Chipkemie rent richting de bal. Zaman tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Chipkemie is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Tengelei komt bij de bal en schiet. Maranga kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

72e minuut.
Rotich raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Baiya komt het veld opgelopen. Baiya met de inworp. Akii-Bua rent richting de bal. Akii-Bua draait met de bal, schiet en ... Maranga verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ramba - Mighty Spurz 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ramba 72%, Mighty Spurz 28%.
ramba - Mighty Spurz 0:3