Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gallant Kale 7yyj
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
56% Spel op eigen helft 44%
3 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
19.9 gemiddelde waardering 17.5
adequate Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Kamzee is nu in balbezit. Kamzee geeft een lange en hoge pass. Karim is nu in balbezit. Cheruiyot verovert de bal door een tackle van achteren. Cheruiyot draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Cheruiyot bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Suji. Cheruiyot is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kirop zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Cheruiyot bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheruiyot haalt uit met een fantastische trap. Karim verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gallant Kale - 7yyj 0:1

9e minuut.
Suji bereikt de bal nog maar net als eerste. Gikonyo is nu in balbezit. Thuku verovert de bal door een tackle van achteren. Suji verovert de bal door een tackle van achteren. Suji draait met de bal, schiet en ... Lilimani bokst de bal weg.

10e minuut.
Wekessa rent richting de bal. Omwayo onderschept slim de pass. Omwayo speelt de bal door. Cheruiyot bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheruiyot draait met de bal, schiet en ... Karim kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Omwayo is nu in balbezit. Omwayo passt de bal zonder na te denken. Karim rent richting de bal. Cheruiyot verovert de bal door een tackle van achteren. Cheruiyot schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Wekessa rent richting de bal. Ngumi bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheruiyot rent richting de bal. Omwayo bereikt de bal nog maar net als eerste. Omwayo schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Pnyango probeert naar een medespeler te passen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vader met een snelle inworp. Kamzee heeft problemen om de bal te vangen. Kamzee geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat.

44e minuut.
Wekessa bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Omwayo. Wekessa is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ngumi met een snel genomen vrije trap. Na een snelle pass probeert Bayo de bal onder controle te krijgen. Suji is nu in balbezit. Suji haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gallant Kale 56%, 7yyj 44%.
Gallant Kale - 7yyj 0:1

79e minuut.
Vader geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kinyor zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gikonyo is nu in balbezit. Gikonyo geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Ngumi speelt de bal door. Kinyor rent richting de bal. Vader begaat een overtreding. Kinyor is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Gikonyo zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Ngumi speelt de bal door. Klungelig pakt Vader de bal. Vader probeert naar een medespeler te passen. Cheruiyot rent richting de bal. Cheruiyot draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gallant Kale 56%, 7yyj 44%.
Gallant Kale - 7yyj 0:1