Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ramba Gallant Kale
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
58% Spel op eigen helft 42%
7 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.7 gemiddelde waardering 19.4
poor Schieten average
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen hopeless


12e minuut.
Zaman rent richting de bal. Zaman passt de bal in één keer door. Ayuko bereikt de bal nog maar net als eerste. Suji bereikt de bal nog maar net als eerste. Suji draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Limo onderschept slim de pass. Limo probeert naar een medespeler te passen. Okayu rent richting de bal. Okayu haalt uit met een fantastische trap. Karim probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ramba - Gallant Kale 1:0

26e minuut.
Na een snelle pass probeert Karim de bal onder controle te krijgen. Suji rent richting de bal. Okayu onderschept slim de pass. Okayu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ramba - Gallant Kale 2:0

30e minuut.
Akii-Bua probeert naar een medespeler te passen. Ereng heeft problemen om de bal te vangen. Gikonyo bereikt de bal nog maar net als eerste. Suji bereikt de bal nog maar net als eerste. Suji schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ramba - Gallant Kale 2:1

34e minuut.
Inworp. Mbareck met de inworp. Gikonyo rent richting de bal. Gikonyo draait met de bal, schiet en ... Suji springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Kahangi met een sublieme pass. Wekessa bereikt de bal nog maar net als eerste. Wekessa probeert naar een medespeler te passen. Suji is nu in balbezit. Suji schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Daar is Mbareck, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mbareck geeft een hoge lob. Daar is Ayuko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Suji is nu in balbezit. Suji draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ramba 57%, Gallant Kale 43%.
ramba - Gallant Kale 2:1

54e minuut.
Gacharia onderschept slim de pass. Gacharia passt de bal met de wreef. Okayu is nu in balbezit. Okayu schiet op doel. Karim maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Kahangi is nu in balbezit. Kahangi geeft de bal voor. Adumbe heeft problemen om de bal te vangen. Kinyor is nu in balbezit. Kinyor geeft een hoge lob. Maranga kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

85e minuut.
Karim met de inworp. Wekessa bereikt de bal nog maar net als eerste. Wekessa probeert naar een medespeler te passen. Gikonyo rent richting de bal. Gikonyo haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ramba 59%, Gallant Kale 41%.
ramba - Gallant Kale 2:1