Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mighty Spurz AC Elephants
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
52% Spel op eigen helft 48%
12 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 17.3
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


3e minuut.
Yongo rent richting de bal. Kamau is nu in balbezit. Yongo verovert de bal door een tackle van achteren. Yongo met een sublieme pass. Akii-Bua speelt de bal door.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Chepkwony heeft problemen om de bal te vangen. Akii-Bua rent richting de bal. Akii-Bua passt de bal met de wreef. Gichure rent richting de bal. Gichure haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Kiprotich geeft een lange en hoge pass. Kamau kopt de bal weg. Lorupe probeert de bal aan de voet te houden. Koskei is nu in balbezit. Koskei haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Klungelig pakt Akii-Bua de bal. Akii-Bua speelt de bal door. Okoth is nu in balbezit. Gichure onderschept slim de pass. Gichure haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Kipkorir rent richting de bal. Akii-Bua verovert de bal door een tackle van achteren. Akii-Bua passt de bal in één keer door. Gichure bereikt de bal nog maar net als eerste. Gichure draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mighty Spurz - AC Elephants 1:0

29e minuut.
Chepkwony passt de bal zonder na te denken. Yongo bereikt de bal nog maar net als eerste. Kamau schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Kamau moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Kamau schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Yongo moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Yongo kan niet meer verder spelen. Chipkemie komt het veld opgelopen.

35e minuut.
Kisulu passt de bal met de wreef. Daar is Machethe, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mariuki tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mariuki krijgt een gele kaart. Machethe is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Machethe zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Koskei rent richting de bal. Koskei haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Mighty Spurz - AC Elephants 1:1

38e minuut.
Doeltrap. Koech met een harde bal richting middenveld. Klungelig pakt Tengelei de bal. Koskei rent richting de bal. Koskei draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Tengelei is nu in balbezit. Chepkwony verovert de bal door een tackle van achteren. Chepkwony met een sublieme pass. Koskei bereikt de bal nog maar net als eerste. Koskei draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mighty Spurz 55%, AC Elephants 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Mighty Spurz - AC Elephants 1:1

46e minuut.
Chepkwony passt de bal met de wreef. Kipkorir is nu in balbezit. Gichure tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gichure krijgt een gele kaart.

56e minuut.
Chepkwony rent richting de bal. Chepkwony passt de bal met de wreef. Mbugua probeert naar een medespeler te passen. Chepkwony rent richting de bal. Chepkwony haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
Mbugua is nu in balbezit. Mbugua geeft een lange en hoge pass. Inworp. Kipkorir met de inworp. Chepkwony geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Akii-Bua is nu in balbezit. Akii-Bua passt de bal zonder na te denken. Phiri rent richting de bal. Gichure verovert de bal door een tackle van achteren. Gichure haalt uit met een fantastische trap. Koech kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mighty Spurz - AC Elephants 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mighty Spurz 49%, AC Elephants 51%.
Mighty Spurz - AC Elephants 2:1