Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AC Elephants Mighty Spurz
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
56% Spel op eigen helft 44%
6 Doelpogingen 13
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 18.4
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Kimaiyo passt de bal met de wreef. Pnyango is nu in balbezit. Pnyango geeft een lange en hoge pass. Koskei rent richting de bal. Koskei schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

9e minuut.
Kiprotich met een sublieme pass. Tengelei is nu in balbezit. Tengelei passt de bal zonder na te denken. Gichure rent richting de bal. Gichure schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

14e minuut.
Kiprotich probeert naar een medespeler te passen. Akii-Bua probeert de bal aan de voet te houden. Mariuki speelt de bal door. Akii-Bua rent richting de bal. Akii-Bua schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Mbugua zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Yongo heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kipkorir. Kipkorir krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Machethe speelt de bal door. Kimaiyo bereikt de bal nog maar net als eerste. Kimaiyo geeft een hoge lob. Koskei is nu in balbezit. Koskei haalt uit met een fantastische trap. Gichonga kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

36e minuut.
Akii-Bua geeft een lange en hoge pass. Rotich rent richting de bal. Kimaiyo legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Rotich raakt geblesseerd tijdens het duel. Akii-Bua legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Elephants - Mighty Spurz 0:1

38e minuut.
Kamau is nu in balbezit. Kamau passt de bal met de wreef. Koskei rent richting de bal. Koskei schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
AC Elephants - Mighty Spurz 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Elephants 67%, Mighty Spurz 33%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
AC Elephants - Mighty Spurz 1:1

49e minuut.
Daar is Machethe, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Akii-Bua met een sublieme pass. Okoth bereikt de bal nog maar net als eerste. Gichure verovert de bal door een tackle van achteren. Gichure draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Tengelei passt de bal zonder na te denken. Gichure is nu in balbezit. Akii-Bua is nu in balbezit. Gichure is nu in balbezit. Gichure schiet op doel. Kinsaka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Machethe rent richting de bal. Machethe passt de bal zonder na te denken. Tengelei met een sublieme pass. Gichure rent richting de bal. Gichure haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Elephants - Mighty Spurz 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Elephants 45%, Mighty Spurz 55%.
AC Elephants - Mighty Spurz 1:2