Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gallant Kale Mighty Spurz
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
51% Spel op eigen helft 49%
8 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.2 gemiddelde waardering 18.9
average Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Suji bereikt de bal nog maar net als eerste. Gikonyo bereikt de bal nog maar net als eerste. Tengelei bereikt de bal nog maar net als eerste. Suji onderschept slim de pass. Suji draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gallant Kale - Mighty Spurz 1:0

11e minuut.
Mariuki verovert de bal door een tackle van achteren. Mariuki passt de bal zonder na te denken. Gichure rent richting de bal. Gichure schiet op doel. Karim werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Gallant Kale - Mighty Spurz 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gallant Kale 49%, Mighty Spurz 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Gallant Kale - Mighty Spurz 1:1

52e minuut.
Akii-Bua verovert de bal door een tackle van achteren. Akii-Bua speelt de bal door. Gichure rent richting de bal. Gichure draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gallant Kale - Mighty Spurz 1:2

78e minuut.
Kisulu rent richting de bal. Mbareck schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Kisulu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Mariuki zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Gichure is nu in balbezit. Gichure draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Wekessa bereikt de bal nog maar net als eerste. Akii-Bua is nu in balbezit. Akii-Bua met een sublieme pass. Gichure bereikt de bal nog maar net als eerste. Gichure draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

83e minuut.
Matilu geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Karim met de inworp. Mbareck kan de bal niet met de borst controleren. Mbareck geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Ngumi is nu in balbezit. Ngumi probeert naar een medespeler te passen. Gikonyo rent richting de bal. Gikonyo haalt uit met een fantastische trap. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gallant Kale 53%, Mighty Spurz 47%.
Gallant Kale - Mighty Spurz 1:2