Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mighty Spurz 7yyj
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
43% Spel op eigen helft 57%
13 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
18.3 gemiddelde waardering 16.9
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


8e minuut.
Mururi geeft de bal voor. Daar is Cheruiyot, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Omwayo rent richting de bal. Cheruiyot rent richting de bal. Cheruiyot draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Vader geeft een lange en hoge pass. Inworp. Kisulu met een snelle inworp. Rotich heeft problemen om de bal te vangen. Rotich geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Chipkemie is nu in balbezit. Zaman legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Chipkemie raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Akii-Bua neemt zijn aanloop. Macachia probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mighty Spurz - 7yyj 1:0

25e minuut.
Vader bereikt de bal nog maar net als eerste. Akii-Bua verovert de bal door een tackle van achteren. Akii-Bua passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Gichure de bal. Gichure draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Thuku kopt de bal weg. Mariuki heeft problemen om de bal te vangen. Mariuki speelt de bal door. Gichure rent richting de bal. Gichure schiet op doel. Macachia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Mighty Spurz - 7yyj 2:0

33e minuut.
Mariuki passt de bal in één keer door. Matuma rent richting de bal. Chipkemie tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Matuma is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Matuma zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Omwayo kopt de bal weg. Kirop rent richting de bal. Kirop passt de bal in één keer door. Kamzee is nu in balbezit. Kamzee geeft een hoge lob. Gichonga probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mighty Spurz 45%, 7yyj 55%.
Mighty Spurz - 7yyj 2:0

47e minuut.
Thuku is nu in balbezit. Akii-Bua onderschept slim de pass. Akii-Bua passt de bal in één keer door. Gichure bereikt de bal nog maar net als eerste. Gichure haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Chipkemie geeft de bal voor. Daar is Mariuki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mariuki probeert naar een medespeler te passen. Gichure heeft problemen om de bal te vangen. Gichure draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Tengelei passt de bal in één keer door. Chipkemie rent richting de bal. Chipkemie met een sublieme pass. Gichure is nu in balbezit. Gichure schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mighty Spurz - 7yyj 3:0

68e minuut.
Rotich is nu in balbezit. Rotich passt de bal in één keer door. Gichure bereikt de bal nog maar net als eerste. Gichure draait met de bal, schiet en ... Macachia maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mighty Spurz - 7yyj 4:0

73e minuut.
Zaman geeft een hoge lob. Inworp. Chipkemie met een snelle inworp. Akii-Bua is nu in balbezit. Akii-Bua haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Kamzee bereikt de bal nog maar net als eerste. Kamzee passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Cheruiyot de bal. Omwayo is nu in balbezit. Omwayo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Akii-Bua is nu in balbezit. Akii-Bua passt de bal zonder na te denken. Daar is Bayo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gichure is nu in balbezit. Gichure schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Kamzee is nu in balbezit. Mariuki bereikt de bal nog maar net als eerste. Mariuki probeert naar een medespeler te passen. Cheruiyot is nu in balbezit. Cheruiyot schiet op doel. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mighty Spurz 41%, 7yyj 59%.
Mighty Spurz - 7yyj 4:0