Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
7yyj ramba
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
50% Spel op eigen helft 50%
12 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 14.7
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Okayu rent richting de bal. Gacharia bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kirop. Kirop krijgt een gele kaart. Ereng raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Ngumi komt het veld opgelopen.

24e minuut.
Cheruiyot probeert naar een medespeler te passen. Kamzee is nu in balbezit. Theuri schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Theuri naar de kleedkamers voor een vroege douche.

26e minuut.
Thuku passt de bal met de wreef. Omwayo probeert de bal met de borst te controleren. Cheruiyot is nu in balbezit. Cheruiyot draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
7yyj - ramba 1:0

36e minuut.
Ayuko geeft een lange en hoge pass. Inworp. Matuma met de inworp. Omwayo is nu in balbezit. Omwayo geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Mururi geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kahangi met de inworp. Gacharia is nu in balbezit. Gacharia geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 7yyj 51%, ramba 49%.
7yyj - ramba 1:0

47e minuut.
Kamzee zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kahangi rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Omwayo. Omwayo krijgt een gele kaart.

54e minuut.
Kahangi geeft een hoge lob. Klungelig pakt Zaman de bal. Ngumi rent richting de bal. Ngumi geeft de bal voor. Gacharia krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Gacharia bereikt de bal nog maar net als eerste. Thuku onderschept slim de pass. Thuku geeft de bal voor. Cheruiyot rent richting de bal. Cheruiyot haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
Thuku speelt de bal door. Kahangi is nu in balbezit. Kahangi met een sublieme pass. Okayu rent richting de bal. Okayu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
7yyj - ramba 1:1

77e minuut.
Kamzee rent richting de bal. Kamzee passt de bal in één keer door. Gacharia is nu in balbezit. Omwayo onderschept slim de pass. Omwayo geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Kahangi rent richting de bal. Omwayo met een sublieme pass. Cheruiyot is nu in balbezit. Omwayo rent richting de bal. Omwayo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
7yyj - ramba 2:1

83e minuut.
Gacharia rent richting de bal. Cheruiyot bereikt de bal nog maar net als eerste. Gacharia verovert de bal door een tackle van achteren. Omwayo verovert de bal door een tackle van achteren. Omwayo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
7yyj - ramba 3:1

87e minuut.
Limo passt de bal in één keer door. Okayu probeert de bal met de borst te controleren. Kirop rent richting de bal. Okayu onderschept slim de pass. Okayu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
7yyj - ramba 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 7yyj 48%, ramba 52%.
7yyj - ramba 3:2