Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Vieux Serpents blakstar
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
60% Spel op eigen helft 40%
4 Doelpogingen 15
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 17.1
poor Schieten weak
weak Passen poor
poor Verdedigen poor


4e minuut.
Bikoi passt de bal met de wreef. Kitieu is nu in balbezit. M`Bongo bereikt de bal nog maar net als eerste. Kitieu is nu in balbezit. Kitieu schiet op doel. Bayaka bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Vieux Serpents - blakstar 0:1

6e minuut.
Batangdon bereikt de bal nog maar net als eerste. Bikoi verovert de bal door een tackle van achteren. Bikoi met een sublieme pass. Kitieu is nu in balbezit. Kitieu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
N`Gambi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mvondo verovert de bal door een tackle van achteren. Bikoi met een sublieme pass. Kitieu is nu in balbezit. Kitieu schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

14e minuut.
Tignyemb geeft een hoge lob. Bamba heeft problemen om de bal te vangen. Binya rent richting de bal. Bamba onderschept slim de pass. Bamba schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Binya verovert de bal door een tackle van achteren. Bikoi is nu in balbezit. Bikoi speelt de bal door. Kitieu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kitieu haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

30e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Muna met een snelle inworp. Eto`o is nu in balbezit. Tignyemb is nu in balbezit. Tignyemb schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Doeltrap. M`Bassi met een harde bal richting middenveld. Bikoi kopt de bal weg. Kitieu rent richting de bal. Kitieu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Eto`o met een sublieme pass. Tignyemb rent richting de bal. Tignyemb met een sublieme pass. Bamba is nu in balbezit. Bamba haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Binya bereikt de bal nog maar net als eerste. Bikoi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bikoi speelt de bal door. Kitieu rent richting de bal. Kitieu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vieux Serpents 59%, blakstar 41%.
Vieux Serpents - blakstar 0:1

65e minuut.
Mvondo met de inworp. Bikoi bereikt de bal nog maar net als eerste. N`Gambi verovert de bal door een tackle van achteren. Binya verovert de bal door een tackle van achteren. Binya geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
N`Gambi met een sublieme pass. Binya rent richting de bal. Binya passt de bal met de wreef. Bikoi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bikoi haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Kitieu is nu in balbezit. Kitieu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vieux Serpents 61%, blakstar 39%.
Vieux Serpents - blakstar 0:1