Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Vieux Serpents Magiques Sauriens
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
47% Spel op eigen helft 53%
8 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.7 gemiddelde waardering 17.1
poor Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


4e minuut.
Tignyemb probeert naar een medespeler te passen. Alo`o probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Ehawa de bal onder controle te krijgen. Bamba bereikt de bal nog maar net als eerste. Bamba schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Bithe kopt de bal weg. Bithe is nu in balbezit. Bithe geeft de bal voor. Etogo rent richting de bal. Etogo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Vieux Serpents - Magiques Sauriens 0:1

12e minuut.
Yebga geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Alo`o zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tignyemb bereikt de bal nog maar net als eerste. Tignyemb geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
N`Gambi probeert naar een medespeler te passen. Alo`o rent richting de bal. Alo`o met een sublieme pass. Bamba rent richting de bal. Bamba haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

33e minuut.
Inworp. Bithe met de inworp. Noukeu bereikt de bal nog maar net als eerste. Noukeu draait met de bal, schiet en ... Bayaka werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vieux Serpents - Magiques Sauriens 0:2

35e minuut.
Djonkep met een sublieme pass. N`Kongo rent richting de bal. Noukeu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Noukeu krijgt een gele kaart. N`Kongo raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. N`Kongo kan niet meer verder spelen. Bouli komt het veld opgelopen.

40e minuut.
Ehawa speelt de bal door. Noukeu rent richting de bal. Noukeu passt de bal in één keer door. Etogo rent richting de bal. Etogo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Vieux Serpents - Magiques Sauriens 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vieux Serpents 55%, Magiques Sauriens 45%.
Vieux Serpents - Magiques Sauriens 0:3

49e minuut.
Klungelig pakt Kamtchoum de bal. Tignyemb verovert de bal door een tackle van achteren. Tignyemb geeft de bal voor. Bamba rent richting de bal. Bamba schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Klungelig pakt Tignyemb de bal. Bouli is nu in balbezit. Bouli passt de bal in één keer door. Bamba rent richting de bal. Bamba draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

61e minuut.
Djonkep geeft de bal voor. Messi is nu in balbezit. Bouli bereikt de bal nog maar net als eerste. Noukeu is nu in balbezit. Noukeu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

64e minuut.
Tignyemb verovert de bal door een tackle van achteren. Tignyemb probeert naar een medespeler te passen. Bamba rent richting de bal. Bamba haalt uit met een fantastische trap. Djonkep probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Djonkep trapt de bal weg van het doel. Noukeu kopt de bal weg. Daar is M`Berebe, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Etogo is nu in balbezit. Etogo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vieux Serpents 39%, Magiques Sauriens 61%.
Vieux Serpents - Magiques Sauriens 0:3