Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
qc millan titan united
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
44% Spel op eigen helft 56%
10 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.6 gemiddelde waardering 17.5
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
weak Verdedigen unsatisfactory


11e minuut.
Effa rent richting de bal. Effa geeft een lange en hoge pass. Tchana bereikt de bal nog maar net als eerste. N`Guidjol onderschept slim de pass. N`Guidjol geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
qc millan - titan united 1:0

19e minuut.
Na een snelle pass probeert N`Gody de bal onder controle te krijgen. Tombi rent richting de bal. Tanga onderschept slim de pass. Mvogo rent richting de bal. Mvogo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Moutchen geeft een hoge lob. Tanga probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Lamu rent richting de bal. Tanga verovert de bal door een tackle van achteren. Tanga haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Ebelle rent richting de bal. Ebelle passt de bal zonder na te denken. Na een snelle pass probeert N`Guidjol de bal onder controle te krijgen. Tchana rent richting de bal. Tchana haalt uit met een fantastische trap. N`Guidjol verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

38e minuut.
Tombi is nu in balbezit. Moungue verovert de bal door een tackle van achteren. Moungue speelt de bal door. Mvogo rent richting de bal. Mvogo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
N`Dingue geeft de bal voor. Essome met een sublieme pass. Klungelig pakt Tombi de bal. Mvogo rent richting de bal. Mvogo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: qc millan 42%, titan united 58%.
qc millan - titan united 1:0

51e minuut.
N`Guidjol probeert naar een medespeler te passen. Lamu kopt de bal weg. Daar is N`Guidjol, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tchana rent richting de bal. Tchana haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Essome passt de bal in één keer door. Tanga rent richting de bal. Lamu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tanga verovert de bal door een tackle van achteren. Tanga haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Biloa kopt de bal weg. Benle rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Essome. Benle raakt geblesseerd tijdens het duel. Tombi wilt de vrije trap nemen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

82e minuut.
Lamu verovert de bal door een tackle van achteren. Lamu geeft een lange en hoge pass. Biloa bereikt de bal nog maar net als eerste. Tchana is nu in balbezit. Tchana schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: qc millan 45%, titan united 55%.
qc millan - titan united 1:0