Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
blakstar qc millan
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
41% Spel op eigen helft 59%
6 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 18.7
poor Schieten average
poor Passen poor
poor Verdedigen weak


5e minuut.
Tanga is nu in balbezit. Tanga speelt de bal door. Kwedi bereikt de bal nog maar net als eerste. Biloa onderschept slim de pass. Biloa draait met de bal, schiet en ... Lekha kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

11e minuut.
Siakam geeft een hoge lob. Klungelig pakt Nzinkeu de bal. Kitieu rent richting de bal. Kitieu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
blakstar - qc millan 1:0

27e minuut.
Na een snelle pass probeert Mvondo de bal onder controle te krijgen. Tanga bereikt de bal nog maar net als eerste. Siakam is nu in balbezit. Tanga verovert de bal door een tackle van achteren. Tanga draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Effa heeft problemen om de bal te vangen. Mvondo onderschept slim de pass. Mvondo probeert naar een medespeler te passen. Kitieu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kitieu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: blakstar 45%, qc millan 55%.
blakstar - qc millan 1:0

53e minuut.
Tanga onderschept slim de pass. Tanga passt de bal zonder na te denken. Biloa bereikt de bal nog maar net als eerste. Biloa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
blakstar - qc millan 1:1

61e minuut.
Effa verovert de bal door een tackle van achteren. Binya verovert de bal door een tackle van achteren. Binya probeert naar een medespeler te passen. Kitieu is nu in balbezit. Kitieu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Binya bereikt de bal nog maar net als eerste. Bikoi rent richting de bal. Bikoi passt de bal met de wreef. Kitieu rent richting de bal. Kitieu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Eto`o bereikt de bal nog maar net als eerste. Eto`o met een sublieme pass. Siakam speelt de bal door. Mallon rent richting de bal. Mallon geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
blakstar - qc millan 2:1

80e minuut.
Effa rent richting de bal. Bikoi onderschept slim de pass. Bikoi passt de bal met de wreef. Kitieu is nu in balbezit. Kitieu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: blakstar 38%, qc millan 62%.
blakstar - qc millan 2:1